Home / NOVOSTI / Društvo / Najveća svjetska agencija za nekretnine počela sa poslovanjem i u Crnoj Gori

Najveća svjetska agencija za nekretnine počela sa poslovanjem i u Crnoj Gori

RE/MAX, agencija za nekretnine prisutna u preko 100 zemalja svijeta, od juče je počela sa radom i u Crnoj Gori. Kevin Buttigieg, izvršni direktor RE/MAX Malta i osnivač RE/MAX Montenegro, prepoznao je potencijal crnogorskog tržišta i odlučio da dovede u Crnu Goru jedan od najprepoznatljivih brendova u svijetu, prenoseći model i iskustvo poslovanja najuspješnije evropske franšize ove kompanije.


Na svečanosti povodom otvaranja kancelarije u Podgorici, u Capital Plaza centru, prisustvovali su predstavnici RE/MAX kompanije, državnih institucija, diplomatskog kora, lokalne uprave kao i brojni ambasadori, prijatelji i partneri.


„Kada sam osnovao RE/MAX na Malti, plan je bio da imamo samo par kancelarija, a danas ih imamo 29 i upravo potpisujemo ugovor sa još par njih. Male države, kao što su Malta i Crna Gora, imaju potencijal koji prevazilazi njihovu veličinu i zbog toga smo odlučili da otvorimo kancelarije i u Budvi, Kotoru, Tivtu i Baru jer vjerujemo u uspjeh i mogućnosti crnogorskog tržišta. Kroz našu mrežu i uz naše veliko iskustvo i profesionalnost dovešćemo klijente iz Sjeverne Evrope, Sjeverne Amerike, Afrike, Južne Afrike, UAE, Srednjeg istoka i Azije i ostatka svijeta u Crnu Goru,“ rekao je Kevin Buttigieg, izvršni direktor RE/MAX Malta i osnivač RE/MAX Montenegro.


Generalni direktor RE/MAX Evrope, Michael Polzler, na događaju je istakao da je 2017. godina bila jako uspješna za RE/MAX u Evropi i da vjeruje da će u ovoj godini nastaviti sa odličnim rezultatima poslovanja. „RE/MAX je brend prepoznatljiv u cijelom svijetu i jako me raduje što ćemo i u Crnoj Gori proširiti našu mrežu.

Oslanjamo se na najnaprednije marketinške strategije i prodajne procedure kao i na naš internacionalni sistem koji nam omogućava da nekretnine ponudimo na svjetskom tžištu. Poslujući po savremenim standardima RE/MAX Montenegro će zasigurno biti još jedna uspješna RE/MAX priča.“


Na svečanosti su bile izložene i pobjedničke fotografije foto konkursa „Divlja ljepota mog doma“ koji je organizovao RE/MAX Montenegro. Mićko Đurović, Željko Šćepanović i Katarina Živković, su kao nagradu za ljepote Crne Gore predstavljene kroz foto objektiv, nagrađeni putovanjem na Maltu, a iz RE/MAX-a najavljuju još lijepih iznenađenja.

Check Also

SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Povrijeđeni Podgoričanin i Nikšićanin

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *