SRBIJA ĆE SE ŽALITI - Volim Podgoricu

SRBIJA ĆE SE ŽALITI

Generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, Jovan Šurbatović, potvrdio je da će Srbija uložiti žalbu na suđenje Feliksa Briha u meču protiv Švajcarske.

Srbija je u drugom kolu grupe poražena od Švajcarske 2:1.

“Imali smo dva sata poslije utakmice da najavimo žalbu i to smo uradili. Naš stručni tim u Beogradu priprema analizu kompletne utakmice, žalbu ćemo predati u predviđenom roku i obavijestiti javnost. Mi smo se pred sam početak utakmice žalili na nastup Šaćirija u kopačkama sa zastavom takozvanog Kosova ali smo dobili odgovor da on ima pravo da nastupi u njima. Takođe uočili smo neke zastave kojima nije mjesto na stadionu i vidjećemo kakva će biti reakcija FIFA. Mi smo na utakmici sa Kostarikom kažnjeni zbog male zastave, pola metra sa pola metra, koja se pojavila prije početka utakmice, a zatim je sklonjena”, rekao je Šurbatović predstavnicima medija u miks zoni posle meča sa Švajcarskom.

Kako prenosi Sportskacentrarla dodao je da nije realno očekivati da FIFA izbaci Švajcarce.

“Naravno da ne očekujemo da FIFA izbaci Švajcarsku, to nije realno, ali mi moramo da zaštitimo naš integritet. Koristićemo sva pravna i tehnička sredstva da zaštitimo našu reprezentaciju”, zaključio je Šurbatović.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com