Pobjeda nije dolazila u pitanje: “Lavice” savladale i Egipat - Volim Podgoricu

Pobjeda nije dolazila u pitanje: “Lavice” savladale i Egipat

Još jedan trening odradile su crnogorske rukometašice u Taragoni, prvi, može se reći, nedovoljno dobar.

Pobjeda protiv Egipta nije, naravno, dolazila u pitanje, na kraju je bilo ubjedljivih 34:19, ali su „lavice“ toliko potcijenile protivnika, ili bile nenaspavane, da je Per Johanson tokom tajm-auta sredinom prvog poluvremena podviknuo:

„Uozbiljite se, napravile ste od njihovog golmana svjetsku klasu“.

U tom trenutku rezultat je bio 8:4, a u narednih deset minuta, serijom 6:0, Crna Gora je stigla  do 14:4.

„Trebalo nam je malo vremena da uđemo u meč, selektor je to osjetio i podigao nas. Kada smo ušle u utakmicu nije bilo problema, dale smo sve od sebe i ostvarile još jednu pobjedu“, kazala je Nina Bulatović, koja je postigla pet golova.

Kuriozitet prvog dijela je to što je Sanja Premović već nakon 20 minuta imala tri isključenja, dobrim dijelom i zbog čudnog sudijskog kriterijuma.

Što se tiče dešavanja na terenu, svaki put kada bi se uozbiljile i razlika bi rasla, uz sitne padove u igri i koncentraciji. Možda je bilo i malo milosti prema neravnopravnom rivalu, sve do posljednjih desetak minuta, kada je Crna Gora i došla do maksimalne prednosti…

„Zadovoljne smo kako ide do sada. Dajemo sve od sebe, vjerujemo u ono što radimo, treneri vjeruju u nas. Protiv Egipta je bilo malo problema na početku, trebalo nam je vremena da uđemo u meč, ali, kada se sve sabere, odigrale smo dobru utakmicu“, rekla je Ivona Pavićević.

Crna Gora je obezbijedila polufinale, a u srijedu igra sa Makedonijom posljednji meč grupne faze.

„Idemo korak po korak. Znamo zašto smo došle ovdje, naša želja je da igramo finale sa Španijom, ali ima do toga još dosta dana, utakmica i posla“, kazala je Pavićević.

Crna Gora – Egipat 34:19

Crna Gora: Nenezić, Marinović, Bulatović 5, Konatar, Godeč 2, Jauković 4, Agović 2, Knežević 4, Vukčević, Ujkić 5, Premović 3, Pavićević 4, Despotović 5.

Egipat: Vael, Ahmed, Ali 1, Abdel Šerif 1, Kaled 1, Sajed  2, Gamal, Abdi, Fati, Mohamed, Ahmed Šerif, Sabri 8, Vared 3, Ahmad 1, Vahba 2.

repreyentacija.me

2 komentara

  1. The when I just read a blog, I really hope it doesnt disappoint me approximately this place. Get real, Yes, it was my choice to read, but I just thought youd have some thing intriguing to express. All I hear can be a couple of whining about something that you could fix if you werent too busy interested in attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com