Španija i Portugal se provukli u osminu finala - Volim Podgoricu

Španija i Portugal se provukli u osminu finala

Fudbaleri Španije i Portugala plasirali su se u osminu finala SP u Rusiji, gdje će se pridružiti selekcijama Rusije i Urugvaja koje su ranije danas obezbijedile svoje mjesto u top šesnaest. Parovi osmine finala su: Rusija-Španija, Portugal-Urugvaj.

Fudbaleri Španije uspjeli su da se izvuku u poslednjem minutu utakmice pomoću VAR tehnologije i na taj način sačuvaju mjesto lidera na tabeli. Maroko je poveo golom Butaliba, a samo nekoliko minuta kasnije rezultat je izjednačio Isko. Novo vođstvo Marokancima donio je El Nesri, a novo izjednačenje donio je Aspas u nadoknadi utakmcie posle odluke sudije pomoću VAR tehnologije.

U drugom meču, Kvarežma je donio vođstvo Portugalu odličnim štem sa nekih 20 metara na isteku prvog poluvremena. Ronaldo je imao priliku da udvostruči prednost, ali je promašio šut sa bijele tačke. Iran je izjednačio sa bijele tačke u nadonkadi vremena, a najstroža kazna je dosuđena posle konsultacije sa VAR tehnologijom.

Parovi osmine finala su Španija-Rusija, Portugal-Urugvaj.

2 komentara

  1. ??? ??? ????? ????? ?????? ?? ????? ????? ?????? ?????? ????? . ?????? ??????? ????? ???? ???? ???? ?? ??????? ????? ??????? ???? ????? ???? ??????? ??? ??????? ??? ????? ??????? ????? ????? ????????.

  2. F*ckin’ awesome things here. I’m very glad to see your post. Thanks a lot and i’m looking forward to contact you. Will you kindly drop me a mail?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com