Da li su Filip Knežević i Marinko Rajković uključeni u obračun kriminalnih klanova? - Volim Podgoricu

Da li su Filip Knežević i Marinko Rajković uključeni u obračun kriminalnih klanova?

Policija i tužilaštvo ispituju da li su Cetinjani Filip Knežević (28) i Marinko Rajković (27) učestvovali u obračunu kotorskih kriminalnih klanova.

Njih dvojica su prema policijskim podacima pripadnici kavačkog kriminalnog klana.

Uhapšeni su prije četiri dana na Cetinju, nakon što je policija pretresla stan Sanje Božović (36), koji su koristili.

Iz Uprave policije ranije je saopšteno da sumnjaju da je tzv. štek stan korišćen prilikom priprema za izvršenje ubistva na Cetinju. “U stanu je pronađeno i oduzeto oružje, veća količina municije, eksplozivna sredstva i lažna brada za maskiranje koji su, kako se sumnja, bili namijenjeni izvršenju ovog krivičnog djela. Pronađen je i kokain, kao i više telefona koji će biti predmet vještačenja i provjera”, pojasnili su iz policije.

Istakli su da su oduzeli pištolj „CZ“ sa okvirom u kojem se nalazilo 11 metaka, rezervni okvir sa 11 metaka, još dva rezervna okvira, korice od pištolja, PVC kutija od pištolja „CZ“, 35 metaka za automatsku pušku, 43 metka i 18 detonatorskih kapisli.

“Pribavljeni operativni podaci ukazuju na sumnju da su ova dva lica povezana i sa izvršenjem još nekih teških krivičnih djela na teritoriji Crne Gore, a policijske mjere i radnje na provjeri i dokazivanju tih saznanja su u toku”.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com