Mladić BJEŽAO policiji, pa SKOČIO sa 10 metara visine! - Volim Podgoricu

Mladić BJEŽAO policiji, pa SKOČIO sa 10 metara visine!

Skokom sa terase visoke deset metara Vrbašanin Siniša Cicmil (28) pokušao je juče da izbjegne hapšenje, ali su mu barski inspektori, ipak, stavili lisice na ruke.

Pronašli su ga nakon pola sata, a i tada je falsifikovanom ličnom kartom pokušao da ih zavara. Inspektorima je pokazao dokumenta na kojima je prezime Blagojević.

Stan koji koristi Cicmil policija je pretresla nakon što su dobili operativne podatke da se u njemu kriju izvršioci krivičnih djela.

Pretresom su pronašlaii oduzeli pištolj “CZ M57”, kalibra 7,62mm, sa okvirom u kojem se nalazilo sedam metaka istog kalibra i veću količinu predmeta i garderobe za koje se sumnja da su ukradeni u butiku „Benetton“ i radnji „Tehnostil“.

Iz Uprave policije saopštili su da se Cicmil prvobitno zaključao u iznajmljenom tzv. štek stanu kada je vidio inspektore.

„Kako bi izbjegao lišavanje slobode, osumnjičeni je skočio sa drugog sprata stambene zgrade na tle, sa visine od preko 10 metara, i dao se u bjekstvo. U akciji hvatanja odbjeglog lica učestvovali su i službenici Interventne jedinice, koji su zajedno sa službenicima CB Bar brzom i efikasnom akcijom lišili slobode ovo lice pola sata nakon bjekstva, u naselju Šušanj.

„O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se S. C. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sunmnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, dok će se o postojanju drugih krivičnih djela naknadno izjasniti“, saopšteno je iz policije.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com