PUCNJAVA: Mladić upucan i ostavljen ispred Hitne pomoći - Volim Podgoricu

PUCNJAVA: Mladić upucan i ostavljen ispred Hitne pomoći

Siniša Papak (26) iz Banjaluke dovezen je danas u Hitnu pomoć s povredama od vatrenog oružja u predjelu genitalija i lijeve prepone, ali zasad nije poznato kako je i gdje je ranjen.Papka su nepoznate osobe automobilom “golf 4” dovezle do Hitne pomoći i zatim otišle. Automobil je nekoliko sati kasnije pronađen u naselju Lauš i na suvozačevom mjestu zatečeni su tragovi krvi, ali i dalje nije poznato ko je vozio automobil, niti je utvrđena lokacija na kojoj se misteriozno ranjavanje dogodilo.

Portparol PU Banjaluka Marija Markanović kaže da je sa svime upoznat dežurni tužilac, te da se radi na utvrđivanju svih okolnosti koje su dovele do ranjavana 26-godišnjaka.

Izvor blizak istrazi kaže da su mnoge stvari u ovom slučaju nepoznate, tako da niko još nije uhapšen ili osumnjičen za ranjavanje. Budući da je Papak satima bio pod ljekarskom prismotrom policajci još nisu uspjeli da ga ispitaju.

1 komentar

  1. I may be insane but, the thought may be nagging me for a while that probably the most important favor we could do for your African bad could be to destroy off all that hazardous wild life

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com