Teodosić ostaje u Klipersima - Volim Podgoricu

Teodosić ostaje u Klipersima

Kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić i sljedeće sezone trebalo bi da igra za Los Anđeles Kliperse, prenosi najpouzdaniji NBA novinar Adrijan Vojnarovski.

On je u srijedu ujutru po srednjoevropskom vremenu objavio vijest o trejdu u kojem Ostin Rivers, sin trenera Klipersa Doka Riversa, ide u Vašington Vizardse u zamjenu za centra Marćina Gortata.

Klipersi su na draftu birali dvojicu spoljnih igrača Šeja Gildžius-Aleksandera i Džeroma Robinsona, što je bio jasan znak da se u timu neće zadržati svi spoljni igrači iz prošle sezone. Poslije trejda za Riversa, Vojnarovski piše da će Teodosić i Patrik Beverli biti u timu i naredne sezone.

I Rivers i Gortat su u posljednjim godinama ugovora, a poljski centar osiguranje je za Kliperse u slučaju da Diandre Džordan odluči da izađe iz ugovora za sljedeću sezonu, na šta u ugovoru ima opciju – čak i da se to ne desi, piše Vojnarovski, Klipersi i Džordan tražiće način da trejduju svog dugogodišnjeg centra, po mogućstvu znatno prije februarskog kraja roka.

Klipersi imaju rok do 15. jula da raskinu ugovor sa Teodosićem i da mu u tom slučaju plate 2,1 milion umjesto 6,3 koliko je predviđeno za sljedeću godinu. Još ništa nije sigurno, ali Vojnarovski obično ne griješi, mada je posljednjih dana bilo više naznaka i izvještaja da Klipersi neće produžiti saradnju sa Teom.

Sport klub

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com