TEŠKA KRAĐA: Uhapšena jedna osoba - Volim Podgoricu

TEŠKA KRAĐA: Uhapšena jedna osoba

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, u kratkom roku rasvijetlili krivično djelo teška krađa i tom prilikom lišili slobode lice osumnjičeno da je počinilo ovo krivično djelo.

Naime, službenici OB Cetinje su, preduzimajući operativne mjere i radnje, u kratkom roku identifikovali i lišili slobode S.M. (29) iz Cetinja zbog postojanja sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa na štetu kioska brze hrane „Mala Kužina“ u Cetinju. On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počino na način što je u noći između 26. i 27.06.2018. godine obio kiosk brze hrane i iz unutrašnjosti objekta otuđio fiskalnu kasu u kojoj se nalazila izvjesna količina novca.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju koji je naložio da se ovo lice liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo teška krađa. Za ovo lice je određno zadržavanje u policijskim prostorijama.

3 komentara

  1. Hiya, I am really glad I have found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and web and this is actually annoying. A good site with exciting content, that’s what I need. Thanks for keeping this web-site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Cant find it.

  2. Checking out the their site really does receptive the most up-to-date hold in Federal drug administration round the nutritional also with nutritious supplements. It is proper knowing the five most suitable usual supplements which can help appearing your presence. Health

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com