Večeras počinje Mjesec jagode: Na OVA 4 horoskopska znaka će najviše uticati - Volim Podgoricu

Večeras počinje Mjesec jagode: Na OVA 4 horoskopska znaka će najviše uticati

Kao odrasla osoba, vrijeme je da se suočite sa stvarnošću, umjesto da zabijate glavu u pijesak.

Pod ovim punim mjesecom, možemo razviti bolji osjećaj za sigurnost i na prikladan način možemo izraziti svoja osjećanja. Zato što pun mjesec jagode u Jarcu, on će najviše uticati na osobe rođene u znaku Raka, Jarca, Ovna i Vage. Oni će najviše osjetiti efekte “mjeseca jagode”. To takođe znači da će ovi znakovi biti primorani da se suoče sa nekim teškim emocijama.

Jarac će se upustiti u neka ozbiljna ispitivanja samog sebe, čak i ako to ne želi. Osjećanja koja dolaze sa ovom punim mjesecom su suviše duboka da bi se smanjila ili odgurnula u stranu. Jarac će morati da osjeti sva osjećanja koja već dugo vremena izbjegava.

Osjetljivom Raku će ovaj pun mjesec podstaknuti neka osjećanja koja bi mogla zahtijevati da on sam pronađe samopouzdanje umjesto da tražiti odobrenje od drugih. Iako je važno da priznate svoje napore, iskoristite ovaj put da naučite kako da se oslonite na sebe. Vjerovatno to nema nikakve veze sa vama, ali ovo je šansa da postignete svoj sopstveni uspjeh umjesto da čekate da to neko drugi učini za vas.

Vaga koja traži ravnotežu, i uvijek stavlja tuđe potrebe iznad svojih će osjetiti nezadovoljstvo. Ovaj “mjesec jagode” će omogućiti da Vage odvoje vrijeme za razvoj sopstvenog samopouzdanja. Pored toga, važno je zapamtiti da su vaše potrebe, snovi i želje jednako važni kao i oni od vaših prijatelja i najbližih.

Liderski nastrojenom Ovnu, pun mjesec u junu 2018. će omogućiti da bolje sagleda svijet oko sebe. Dok polako utirete put sebi za budućnost na nekoj šefovskoj poziciji, iskoristite “mjesec jagode” kako biste pristupili vašem unutrašnjem biću. Ostanite kući i radite nešto što volite da nahranite svoja osjećanja, oslobodite se bilo kakvih mračnih i pokvarenih misli koje vas drže tako stisnutim.

Uopšte, ovaj pun mjesec bi mogao da ostavi sve znake zodijaka u osjećanju neke potajne netrepeljivosti, a to se dešava zbog Saturna koji je trenutno u retrogradnom hodu, ali i ovo će proći. Možda ćete morati da se pozabavite nekim izazovnim situacijama i negativnim stavovima, ali nije sve tako crno kao što vam trenutno izgleda.

Ove prepreke i ograničenja se uglavnom primjenjuju na vaš dom i porodični život. Neka drama koja uključuje vaš dom, roditelje, djecu ili vašeg partnera će uticati na vaše emocije i može dovesti do osjećaja odbijanja i depresije. Dio tog zastrašujućeg svijeta odraslih znači da ćete morati da se suočite sa ovim osjećanjima i da ih riješite, umjesto da ih pustite da odu, jer to nikada ne funkcioniše i samo će vas kasnije ujesti. Kao odrasla osoba, vrijeme je da se suočite sa stvarnošću umjesto da zabijate glavu u pijesak.

Telegraf

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com