HARMONIJA SVAKOG KUPATILA - Volim Podgoricu

HARMONIJA SVAKOG KUPATILA

Kupatila sve manje služe kao mjesta koja isključivo imaju funkciju održavanja rutinske higijene i uljepšavanja, a sve više su ambijenti u kojima se opuštamo nakon stresnog dana i u kojima uživamo.

Opremanje ili renoviranje kupatila nije jednostavno, jer se za njih i dalje odvaja najmanje prostora u stanu. Međutim, kao kod svake druge prostorije, da bi se u potpunosti iskoristila kvadratura kojom se raspolaže i kod uređenja kupatila važi pravilo da je najbolje konsultovati se sa arhitektom ili dizajnerom enterijera. Promišljeno osmišljen raspored, položaj sanitarija i dizajn aksesoara biće prilagođen Vašim potrebama i stilu koji Vam se najviše dopada, čime se dobija sinergija praktičnosti, funkcionalnosti i estetike tako neophodne u našem svakodnevnom životu.

U želji da Vam pomognemo sa Vašim predstojećim projektom za savjete smo se obratili stručnom timu iz salona keramike Cer Style Premium brenda kompanije Cerovo.

Prilikom planiranja budžeta, važno je imati na umu da opremom koju odaberete u potpunosti izmijenite dotadašnji stil kupatila. Za početak napravite spisak neophodnih stvari kako bi pravilnim izborom pratećih elemenata zaokružili željeni izgled kupatilskog prostora. Bitno je da sanitarije za kupatilo budu dobrog kvaliteta, jer je njihova dugotrajnost u Vašem interesu.

Ovog puta, predlažemo Vam sanitarije iz asortimana koji nudi kompanija Roca. Roca je španska kompanija, nastala kao porodična firma koja se bavila proizvodnjom bojlera i radijatora, da bi od 1936. godine započela i proizvodnju sanitarne opreme. Danas je lider u proizvodnji sanitarne opreme koju karakterišu vrhunski kvalitet i dizajn po vrlo pristupačnim cijenama. Ogroman uspjeh koji su postigli, upravo i temelje na činjenici da njihovi proizvodi imaju potpis renomiranih svjetskih dizajnera.

Roca lavaboi, Roca WC šolje i bidei su samo dio ponude ovog španskog giganta, koji nudi i drugu opremu za kupatilo. U svom širokom asortimanu Roca je razvila modele od osnovnih, jednostavnih, do krajnje modernih i avangardnih komada.

Kolekcija Victoria je jednostavna linija, predviđena za manje zahtjevne enterijere koja objedinjuje jednostavnost, ekonomičnost i dokazanu praktičnost.


Kolekcije Debba i Nexo su savršen spoj estetike i ekonomičnosti. Proizvodi su izrađeni u nekoliko različitih oblika i dimenzija, te se uklapaju u bilo koji kupatilski prostor. Kolekcija Nexo je karakteristična po asimetričnom lavabou sa pločom za odlaganje kupatilskog asesoara. Pored savršenih proporcija, obje kolekcije odlikuje i savremeni dizajn.

Kolekcija Gap je najpopularniji model, blago zaobljenih četvrtastih linija. Koncept dizajnera Antonija Bulloa istovremeno je kompaktan i funkcionalan. Svojom bogatom ponudom, ova kolekcija se prilagođava svim prostorima i omogućava optimizaciju kupatila. Moderne i elegantne linije proizvoda iz ove kolekcije daju nevjerovatne rezultate u svim vrstama kupatilskih ambijenata.

Roca Meridian je sferni model masivnog dizajna. WC šolje Meridian imaju dizajn ivica skroz do zida, (tzv. Back to Wall ), čineći održavanje lakšim.

Lavaboi Roca Urbi su nezavisna serija lavaboa unikatnog dizajna i predstavljaće pravi ukras u Vašem kupatilu. Riječ je o krajnje neobičnim oblicima lavaboa namijenjenim za postavljanje na ploču. Prostor ispod elementa možete iskoristiti tako što ćete napraviti police zatvorenog tipa, čime ćete postići bolju iskorišćenost prostora, ali i poboljšati vizuelni izgled kupatila. Prostor iznad lavaboa treba da je rezervisan za ogledalo.

Pri uređenju kupatila najbitnije je znati šta želite. Pravilnom kombinacijom elemenata dobićete sklad prostora koji će Vas opustiti i biti Vaša oaza posle svakog napornog dana. Uz Roca sanitarije ne možete pogriješiti, jer bogatim asortimanom učiniće da svojim izgledom i funkcionalnošću zadovolje i najprobirljivije.

Iz kompanije Cerovo su spremili posebnu ponudu Roca sanitarija sa popustom od čak 20%.

Za sva dodatna pitanja i pomoć na raspolaganju Vam je stručni tim salona keramike CER STYLE Premium brenda kompanije Cerovo, koji se nalazi u ulici Josipa Broza Tita u Podgorici. Zakažite svoj termin za besplatne konsultacije na broj telefona +382 68 834 834, ili putem e-mail adrese [email protected].

3 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com