NLB Banka ponosni pokrovitelj prvog festivala posvećenog penzionerima ‘Senior Fest’ - Volim Podgoricu

NLB Banka ponosni pokrovitelj prvog festivala posvećenog penzionerima ‘Senior Fest’  

NLB Banka AD Podgorica pokrovitelj je prvog Senior Festa, koji će se održati 30. juna u Avanturističkom parku „Gorica“ u  Podgorici.

Da Banka posebnu pažnju posvećuje klijentima trećeg životnog doba potvrđuje i učešće na ovom događaju  koji ima za cilj  da pospješi socijalnu inkluziju penzionera i unaprijedi kvalitet života ove populacije u Crnoj Gori.

Pored posebnih povoljnosti koje je NLB Banka pripremila za penzionere ovim povodom, seniorima se pruža mogućnost da idu u korak sa vremenom, pa će zaposleni banke na festivalu održati edukativnu radionicu tokom koje će penzionerima objašnjavati kako na najjednostavniji način mogu doći do informacija iz banke putem njenog Viber servisa, te koje su prednosti ove usluge. Prisutni će imati priliku i da se upoznaju sa pojmovima iz oblasti finansija i bankarstva.

Penzionerima je poznato da  NLB Banka svoje proizvode uvijek pažljivo oblikuje  prema njihovim  potrebama uz najjednostavnije procedure i  jedinstvene prednosti na tržištu. Unaprijeđeni Srebrni kredit, od sada nudi  iznos do 12.000 €, sa rokom otplate do 10 godina,  do 78. godine života, bez troškova polise osiguranja života i bez uvida u zdravstveni karton. Dodatna povoljnost je i to što u periodu do 25. jula, NLB Srebrni kredit penzioneri mogu obezbijediti bez naknade za obradu kredita.  U paru sa Srebrnim kreditom uvijek ide i Srebrni paket u okviru kojeg penzioneri po cijeni od samo 0,70 EUR dobijaju niz usluga: besplatnu Visa karticu, mogućnost zaduživanja preko iznosa penzije, SMS poruku o prilivima na računu, mogućnost dobijanja kreditne kartice za kupovinu na rate, osiguranje u slučaju nesrećnog slučaja i sl.

Pozivamo sve penzionere da ove subote posjete ‘Senior Fest’  jer smo priremili brojna iznenađenja, poklone i zanimljive savjete za brigu o zdravlju u ovom životnom dobu.

* * * *

NLB Banka AD Podgorica članica je NLB Grupe, najveće slovenačke finansijske grupacije koja je osim Slovenije prisutna i na šest tržišta u jugoistočnoj Evropi. Tradicija postojanja NLB Banke AD Podgorica duga je više od jednog stoljeća i datira od 1905. godine kada je u Cetinju osnovan njen prethodnik MNB Crnogorska banka – Banque de Montenegro. Nakon spajanja sa Euromarket bankom 2006., postala je druga najveća finansijska institucija u Crnoj Gori. Danas je jedna od vodećih banaka na tržištu Crne Gore, na kojem preko 300 zaposlenih putem 18 filijala pruža usluge klijentima u 13 gradova širom zemlje.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com