CECINA ISPOVIJEST KOJA ĆE ŠOKIRATI JAVNOST: Prolazi me jeza, drhte noge, srce kuca ubrzano… Nije se vidio kraj! - Volim Podgoricu

CECINA ISPOVIJEST KOJA ĆE ŠOKIRATI JAVNOST: Prolazi me jeza, drhte noge, srce kuca ubrzano… Nije se vidio kraj! 

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović prisetila se kako je prije tačno pet godina provodila ovaj dan, pa fanovima otkrila da je tada ostvarila jedan san.

Naime, Ceca je na društvenim mrežama uz fotografiju sa čuvenog “Ušća 2”.

– Prije tačno 5 godina, na današnji dan desilo se – čuveno Ušće 2. Verujte mi da i danas kada se setim tog 28. juna 2013. godine, opet osetim te neke leptiriće u stomaku, pozitivnu tremu i iznova se sjetim zašto je taj dan u mom srcu upisan kao poseban datum. Slavila sam 25 godina karijere, a ostvarila sam još jedan san u životu. U ovo vrijeme, samo nekoliko sati pred koncert, meni je srce kucalo ubrzano zbog trenutka kada ću zajedno sa mojom vjernom publikom uživati i slaviti. Stižem na Ušće i tu čujem huk. Huk moje publike – napisala je Ražnatovićeva i dodala:- Mene jeza prolazi. Bliži se osam uveče, meni do izlaska na scenu drhte noge, srce kuca ubrzano,… Organizatori mi saopštavaju: “sve je krcato, ne vidi se kraj Ušća”. Shvatam da me još nekoliko minuta dijeli do tretnuka kada ću održati najveći nastup u životu. Izlazim i u jednom trenutku primećujem da su ispred mene svi ljudi koje volim, moja porodice, moja publika, prijatelji… I da sam mogla da poletim, poletjela bih, takav je bio moj osjećaj. U glavi mi ostaje zauvijek zapamćena rečenica koju sam izgovorila, a prije toga nisam uopšte razmišljala da li ću govoriti: ”Hvala vam što vas ima u ovolikom broju. Ja samo Bogu mogu da zahvalim večeras na vama i vi ste me ovakvom i napravili. Večeras sam najsrećnija žena na svijetu zahvaljujući vama” – identičnu rečenicu bih ponovila danas.

Pjevačica je zatim otkrila da je to bio najveći koncert u jugostičnoj Evropi i na Balkanu.

 

– Meni je to bio najbolji koncert u životu, a ono što je dobro, kažu da treba ponoviti. Uživali smo svi zajedno, a svakom je ovaj koncert ostao upamćen na poseban način. Nakon više od tri sata pJevanja odlazim sa žurku, a ubrzo kući gde sa najbližim prijateljima do ranih jutarnjih časova slavimo. Nekoliko dana kasnije, stiglo je zvanično saopštenje da je to bio najveći koncert u jugostičnoj Evropi i na Balkanu. Ulaznice za koncert bile su rasprodate pet dana prije koncerta, što se nikada nije dogodilo prije toga. Bila sam ponosna, ne na sebe, već na moju publiku. Hvala vam na tome – poručila je pjevačica.

 

Kurir.rs

2 komentara

  1. Nice post. I learn something more difficult on various blogs everyday. It will always be stimulating to read content off their writers and practice a little something there. I’d opt to use some with the content in my small weblog whether you do not mind. Natually I’ll supply you with a link on your web blog. Many thanks sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com