Počela omiljena Sea Dance akcija 4+1, ulaznice na poklon samo za najbrže! - Volim Podgoricu

Počela omiljena Sea Dance akcija 4+1, ulaznice na poklon samo za najbrže!

Na zahtjev brojnih fanova festivala, Sea Dance je pokrenuo akciju pod nazivom “4+1”, tokom koje uz kupljene četiri ulaznice za Sea Dance, fanovi festivala petu dobijaju na poklon. S obzirom na popularnost akcije u protekle tri godine, očekuje se da će predviđeni kontigent planuti u vrlo kratkom roku!

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 24.99 eura, sa čak 40% popusta u odnosu na finalnu cijenu, mogu se nabaviti posredstvom Gigstix prodajne mreže, na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Više informacija može se naći na zvaničnom sajtu Sea Dance Festivala www.seadancefestival.me. Na sajtu zvanične turističke agencije www.exittrip.org, dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i razne opcije za smještaj i prevoz.

Peto jubilarno izdanje Sea Dance festivala će se održati od četvrtka, 30. avgusta do subote, 1. septembra u tirkiznoj uvali, na novoj plaži Buljarica. Apsolutni lideri današnje svjetske elektronske scene Paul Kalkbrenner i Nina Kraviz, dolaze prvi put u Crnu Goru, a premijerni nastup u okviru Sea Dance-a imaće i vlasnica mega hita “No Roots”, Alice Merton. Na festival ovog ljeta stižu i vodeći bendovi regiona Hladno pivo, Van Gogh, beogradski soulmen i pjevač Marko Louis, balkanska hip-hop “keva” Sajsi MC i trenutno vodeći hip-hop zvuk regiona koji predvode neprikosnoveni reperi sa Jadrana, splitski genijalci Krešo Bengalka i Vojko V! Njima će ovo biti prvi zvanični nastupi u Crnoj Gori, a njihove zasebne nastupe dodatno će začiniti dvojac domaćina Sea Dance festivala, Who See.

No Sleep Sea Dance, omiljena festivalska bina svih ljubitelja vrhunskog zvuka, ove godine predvodiće jedna od vodećih techno zvijezda nove generacije Dax J, te glavni akteri francuske techno scene Antigone, Francois X i Shlømo, dok će za savremeni house zvuk biti zaduženi kalifornijski mag Eagles & Butterflies i ruska zvijezda u strjelovitom usponu Sofia Rodina! Uz njih stiže i cijela plejada udarnih regionalnih i domaćih imena koju čine Lag, Vakat AKA Aleksandar Grum, Forest People, Gillerz & Be Good, Ilija Đoković, Sugar Lobby, Monosaccharide, Bodzie, Popi Divine, Mr. Lekka, Branko Vuković, Buba, Vegim & Flekitza, Ana RS, TZ Project, ČX, Sabinaa i Jan De R. Uskoro stižu i nova imena koja će nastupiti na Sea Dance festivalu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com