Vozovi iz Bara više ne stižu na ovu stanicu, na njoj je sada CRVENI TEPIH - Volim Podgoricu

Vozovi iz Bara više ne stižu na ovu stanicu, na njoj je sada CRVENI TEPIH

Glavna željeznička stanica u Beogradu, koja je decenijama bila destinacija voza iz Bara za Boegrad, a koja je zatvorena za saobraćaj vozova, narednih dana će biti mjesto održavanja prve multimedijalne izložbe infrastrukture Srbije pod nazivom “Nastavljamo da pravimo dobre vesti”.

Svečano otvaranje izložbe koju organizuje Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije, koje vodi potpredsjednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović, povodom godinu dana rada Vlade, je u ponedjeljak 2. jula u 19 sati, a biće otvorena za sve posjetioce i naredna tri dana.

Saobraćajna funkcija je otišla u istoriju od 1. jula Foto: Telegraf

Posjetioci na izložbi, između ostalog, moći će da vide Titov „Plavi voz” i najsavremenije vozove koji idu našim prugama, kao i valjke, bagere i drugu mehanizaciju koja se koristi za izgradnju puteva.

Pripreme u jeku Foto: Telegraf

Takođe će moći da vide brze punjače za električne automobile na auto-putu, opremu koju koriste preduzeća u vazdušnom saobraćaju, dronove, čamce i opremu za kontrolu plovidbe u vodnom saobraćaju, kao i simulatore prevrtanja vozila i “pijane naočare”.

Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com