PORODIČNI “BIZNIS”: Nikšićanin sa sinovima napao i opljačkao sugrađanina! - Volim Podgoricu

PORODIČNI “BIZNIS”: Nikšićanin sa sinovima napao i opljačkao sugrađanina!

Sudija za istrage Višeg suda u Podgorici Vladimir Novović odredio je pritvor Predragu Raduloviću (49) iz Nikšića, zbog sumnje da je 30. decembra prošle godine sa sinovima Ivanom (20) i Nikolom (22) prebio sugrađanina Borisa Durutovića (44), a nakon toga mu ukrao automobil i zlatni lanac, pišu Vikend novine.

Ivan i Nikola Radulović uhapšeni su 1. januara ove godine, dok je on bio u bjekstvu sve dok nije uhapšen u Albaniji na osnovu Interpolove potjernice. On je juče popodne direktno sa aerodroma dovezen sudiji za istragu. Radulovići, koji su u policiji označeni kao bezbjednosno interesantne osobe, Durutovića su navodno presreli na magistralnom putu Nikšić – Plužine, u mjestu Miločani.

Durutović je upravljao automobilom marke “audi A6” kada su ga 30. decembra prošle godine oko 15.30 časova presrele tri nepoznate osobe. Upotrebom sile i prijetnje prvo su mu bejzbol palicom nanijeli više udaraca u predjelu glave, a zatim iz vatrenog oružja ispalili metak u vazduh. Nakon toga su ga izvukli iz vozila, oteli mu zlatni lanac koji je nosio oko vrata, oduzeli njegov automobil i pobjegli sa lica mjesta.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com