Veljko Ražnatović nokautirao rivala i poslao ga u bolnicu, Hitna pomoć ulazila u ring da spasi Italijana - Volim Podgoricu

Veljko Ražnatović nokautirao rivala i poslao ga u bolnicu, Hitna pomoć ulazila u ring da spasi Italijana

Novi meč i nova pobjeda Veljka Ražnatovića u profesionalnom boksu!

Sin poznate pjevačice Svetlane Cece Ražnatović  i Željka Ražnatovića Arkana nokautirao je Italijana Danila Staćonea u drugoj rundi.

Veljko je praktično patosirao Italijana koji je pao kao pokošen i nije mrdao. Hitna pomoć je brzo utrčala u ring i ”digla iz mrtvih” Staćonea koji je samo na početku meča bio dostojan rival.

Ražnatović je preuzeo inicijativu sredinom prve runde, publika je skandirala njegovo ime, a meč je nakratko prekinut malo prije nokauta. Veljko je bio bijesan, jer je Italijan zastao posle jednog udarca, a to je bio samo uvod u ono što se dogodilo.

Foto: Telegraf

A dogodilo se to da je zvanično u pitanju tehnički nokaut u drugoj rundi. Italijan je iznijet na nosilima i prema informacijama Telegrafa sa lica mjesta odveden je u bolnicu na dodatne preglede.

 

Inače, Ražnatović je profi debi imao 10. marta 2018. godine u Jagodini, tada je pred 5.000 gledalaca u dvorani “Jacca” tehničkim nokautom u drugoj rundi savladao Bugarina Kraštja Jordanova, da bi prije mjesec dana, u Derventi, na poene u četiri runde, pobjedio i Hrvoja Božinovića iz Hrvatske (2-17).

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com