NEMANJINA ĆERKA PUNI DVIJE GODINE: Rodila se poslije njegovog nestanaka - Volim Podgoricu

NEMANJINA ĆERKA PUNI DVIJE GODINE: Rodila se poslije njegovog nestanaka

Dvije godine prošle su od nestanka Petrovčanina Nemanje Medina, a uprkos tome što njegovo tijelo do danas nije pronađeno, za ubistvo mladića optuženi su Vladimir Ulama i Darko Mijović, koji tvrde da nemaju nikakve veze sa ovim zločinom.

– Danas se navršavaju dvije godine od nestanka našeg Nemanje Medina. Uprkos naporima istražnih organa, tužilaštva i sudstva, još uvijek nije rasvijetljen njegov nestanak. Za deset dana je drugi rođendan našoj Lani, njegovoj ćerki, koji ona i cijela naša porodica dočekuje bez njega. Svih ovih mjeseci živimo u bolu, patnji, strepnji, ali i sa iskrom nade da ćemo čuti vijest da je naš Nemanja živ – rekli su članovi porodice Medin za Vijesti.

Oni ne gube nadu da će se Nemanja pojaviti i pored činjenice da je u sudskom postupku tužilaštvo iznijelo dokaze koji upućuju na to da je mladić ubijen neposredno nakon što je prijavljen njegov nestanak.

Za tijelom Petrovčanina i dalje traga, a optuženi Ulama i Mijović poriču bilo kakvu povezanost sa slučajem. Šta više, prvooptuženi Ulama tokom suđenja je tužiocu Željku Tomkoviću kazao da su i on i optužnica smiješni.

Prema navodima optužnice, njih dvojica se terete da su 8. avgusta 2016. na teritoriji Bara i Podgorice na podmukao način ubili Medina. Milić je, kako se navodi, pružio pomoć Ulami u prikrivanju. Dodaje se da su svjesno izvršili krivično djelo.

– To je jedno dobro dijete i nadam se da će se dokazati da on nema nikakve veze s ovim krivičnim djelom – poručio je on.

Ulama je tokom svjedočenja kazao i da nikad nije pomogao svom mladom rođaku.

Policija još traga za telomFOTO: TWITTER / SCREENSHOT
Policija još traga za telom

Upravo nedozvoljeno držanje oružja jedino je djelo koje priznaje optuženi Vladimir Ulama.

Sa druge strane, odbrana optuženog Darka Mijovića, tvrdila je da je njegova opekotina na desnoj ruci posljedica “eksplozije” čepa od hladnjaka, kada mu je prokuvao automobil. Tužilaštvo međutim tvrdi da je povreda zadobijena prilikom paljenja “reno megana” Nemanje Medina.

O Mijovićevoj povredi na prošlom suđenju se izjašnjavao i vještak sudske medicine Nemanja Radojević. On je nakon uvida u fotoelaborat barske policije kazao da su na ruci vidljive dlake što ne bi bio slučaj da je riječ o opekotini.

FOTO: BLIC / RAS SRBIJA

Zapaljeni automobil pronađen je četiri dana kasnije pored lokalnog puta Virpazar – Rijeka Crnojevića, u mjestu Jabukov dol, a Medin i Ulama 31. avgusta pretprošle godine zvanično su osumnjičeni za otmicu.

Ovo je inače, prvi takav slučaj u Crnoj Gori, da se sudi za ubistvo čovjeka čije tijelo nije nađeno.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com