VUČIĆ: Samo naprijed Crnogorci, radite svoj posao, ali nas ne tjerajte da kažemo kako je to divno! - Volim Podgoricu

VUČIĆ: Samo naprijed Crnogorci, radite svoj posao, ali nas ne tjerajte da kažemo kako je to divno!

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da to što Crna Gora šalje svoje vojnike na Kosovo i Metohiju nije prijateljski čin.

Vučić je rekao da je crnogorski premijer Duško Marković prilikom posjete Beogradu i u razgovoru sa njim rekao da Crna Gora razumije koliko je Kosovo i Metohija bolno i teško pitanje za Srbiju i da će se odnositi prema njemu sa posebnom pažnjom, uzimajući u obzir i interese Beograda.

-Oni su suverena država, oni mogu to, ali znaju kakav je naš stav po pitanju Kosova i Metohije. To ničemu ne služi, osim da oni ispune zadatak koji su dobili od NATO-a – rekao je Vučić, ocijenivši da slanje crnogorskih vojnika na Kosovo i Metohiju nije naročito prijateljski gest.

– Naprijed, momci, vi radite svoj posao. Mi znamo da to nije naročito prijateljski gest prema Srbiji. Mi ćemo svoj posao da radimo, i to je to, nema tu velike filozofije. Ali, da nas tjerate da kažemo kako je to divno… i sad ćete vi sa tom dvojicom (oficira koje crnogorske vlasti šalju na Kosovo i Metohiju) da sačuvate naše manastire. Tu priču nekom drugom pričajte – rekao je Vučić.

1 komentar

  1. Izdaja , izdaja, izdaja! Kosti Janka Vukotica i Svih Vladara Petrovica se obrcu u grobu. Nasi velikani Njegos i Marko Miljanov gledaju sa neba i ne mogu da vjeruju u sta je DPS banda pretvorila casnu i ponosnu Crnu Goru? U prciju, privatni posjed zlih i nemoralnih crnogoraca, najgorih famelja u drzavu! Crna Gora je zarobljena, i moraju sluge DPSovske da slusaju strane vladare! Kletva Lazareva stici ce svakog ko kao okupator ide na svetu Srpsku zemlju! Bog je Veliki i sve vidi! Prokleto bilo svakom Crnogorcu koji na ovaj nacin ode na Kosovo i Metohiju! Ne imao roda i poroda!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com