ENGLEZI HRVATIMA NE BI DALI NI BRONZU: Nije to tim koji je srušio Argentinu, oni su najgore što je ostalo na Mundijalu! - Volim Podgoricu

ENGLEZI HRVATIMA NE BI DALI NI BRONZU: Nije to tim koji je srušio Argentinu, oni su najgore što je ostalo na Mundijalu!

Engleski mediji ovih dana ne bave se pretjerano narednim protivnikom na Mundijalu, ali ipak i napišu neki red o selekciji Hrvatske.

“Gardijan” je tako došao do zaključka da ‘više ne izgledaju kao protiv Argentine, dok ih oštar tempo igre gura ih u poteškoće’.

Engleska je odoljela svim ‘prokletstvima’ na ovom Mundijalu i sad su više nego ikad zapeli da se vrate na svjetski tron. Na putu do njega stoji im Hrvatska koja priželjkuje senzaciju.

“Čeka nas teška utakmica, ali mi moramo da vjerujemo da možemo da pobijedimo svaku ekipu”, rekao je Dele Ali potpuno nezainteresovan ko je sledeći protivnik, jer – ko god bio oni će pobijediti!

“Lakoća koju su pokazali protiv Argentine sada se čini kao daleka uspomena. Euforija će održati visoku energiju uoči utakmice s Engleskom u kojoj se Hrvatska nada pobjedi. Tehnički kvalitet sredine terena je barem jednako dobar kao u drugim selekcijama koje su izborile završnicu, ali kako je Rusija pokazala, oštar tempo mogao bi da im stvori probleme”, stoji u tekstu u kome je kolumnista ‘Gardijana’ komentarisao učesnike završnice Mundijala, a selekciju Hrvatske je na ljestvici postavio na poslednje mjesto i napomenuo da je to najgore što je ostalo na Mundijalu.

Raspored završnice Svetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji:

Polufinale:

10. jul, Sankt Peterbug: Francuska – Belgija (20.00)

11. jul, Moskva: Hrvatska – Engleska (20.00)

Utakmica za treće mjesto:

14. jul, Sankt Peterburg (16.00)

Finale:

15. Jul, Moskva (17.00)

 

Gardijan/kurir sport

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com