(FOTO) ŠTA JE, BRE, OVO?! Putnik išao do Kolašina, a kada je upitao vozača zašto je stao, dobio je odgovor O KOME BRUJI REGION - Volim Podgoricu

(FOTO) ŠTA JE, BRE, OVO?! Putnik išao do Kolašina, a kada je upitao vozača zašto je stao, dobio je odgovor O KOME BRUJI REGION

Vrijeme godišnjih odmora je počelo i svi sa nestrpljenjem očekuju da otputuju negdje, a veliki broj naših komsija, bar dio odmora provede u Crnoj Gori.

Međutim, neki od njih se neprijatno iznena na de na putu do mora. Kako pišu srpski mediji, na tom putu svašta može da se dogodi, a i vidi.

Jedan čitalac Alo! bio je prilično šokiran autobuskom stanicom u Kolašinu.

Naime, kada se autobus u jednom trenutku zaustavio on nije znao šta se dešava. Upitao je vozača da li je sve u redu i što su stali tu, a vozač ga je mrzovoljno pogledao i rekao mu “Ovo je stanica”.

Pogledajte fotografiju koju je poslao i prosudite sami da li ova “autobuska stanica” najpoznatijeg zimskog turističkog centra u Crnoj Gori vama liči na autobusku stanicu?

 

1 komentar

  1. I have discovered that smart real estate agents all over the place are getting set to FSBO Advertising and marketing. They are acknowledging that it’s more than merely placing a sign post in the front area. It’s really regarding building relationships with these retailers who later will become consumers. So, when you give your time and energy to encouraging these retailers go it alone – the “Law associated with Reciprocity” kicks in. Good blog post.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com