Nikšićka grupa odgovorna za ubistvo Sekulovića? - Volim Podgoricu

Nikšićka grupa odgovorna za ubistvo Sekulovića?

Kriminalnu grupu iz Nikšića i Albanije, koja je uhapšena na osnovu iskaza svjedoka saradnika, Specijalno tužilaštvo povezuje i sa ubistvom Podgoričanina Đorđija Sekulovića, prenosi Dan.

U toku su provjere i prikupljanje materijalnih dokaza protiv ove grupe, a postoji mogućnost da će doći do proširenja istrage na još nekoliko osoba.

Napad na Sekulovića se desio u noći između 18. i 19. januara 2017. godine, oko ponoći. U vozilu „reno megan”, beranskih registarskih oznaka, koje je bilo parkirano na Bulevaru revolucije u Podgorici došlo je do eksplozije. U automobilu su se nalazili Sekulović i Jelena Korać, koji su zadobili teške tjelesne povrede. Transportovani su u Klinički centar Crne Gore, gdje im je pružena medicinska pomoć i oboje su nakon toga smješteni na Odjeljenje intenzivne njege. Sekulović je preminuo ujutro, oko 9 časova i 20 minuta, dok je Koraćeva bila životno ugrožena.

Na osnovu operativnih podataka sa terena, policija je nedavno uhapsila Nikšićane Dejana Vujovića i Stefana Perovića i Zlatka Matanovića iz Albanije. Potom su uslijedila hapšenja Ranka Radulovića, njegovog sina Željka i bratanića Stefana (22), Luke Radulovića (24), Ratka Martinovića (38), Darka Vickovića (38), Nikole Mandića (20) i državljana Bosne i Hercegovine Nenada Lubure (52) i Radoja Preradovića (54).

Poslednji je uhapšen Radulovićev saradnik Radoš Petrušić. Naredbom je obuhvaćen i odbjegli Nikola Mršić, koji je optužen da je direktni izvršilac ubistva Gorana Lenca.

Dan

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com