OTKRIVENO ko je iz OPOZICIJE glasao za VLAST u podgoričkom parlamentu - Volim Podgoricu

OTKRIVENO ko je iz OPOZICIJE glasao za VLAST u podgoričkom parlamentu

Odbornica Socijalističke narodne partije Radmila Čagorović glasalaje za izbor predsjednika Skupštine Glavnog grada Đorđa Suhiha, saznaje Pobjeda.

Više izvora Pobjede iz koalicije DF-SNP je saopštilo da je interna istraga pokazala da je Čagorović, na opšte iznenađenje, na tajnom glasanju podržala izbor Suhiha na konstitutivnoj sjednici parlamenta Glavnog grada, održanoj u petak 6. jula.

“Čagorović je na internom sastanku sa stranačkim prvacima priznala da je “vođena emocijama” glasala za izbor Suhiha iako je dogovor na odborničkom klubu bio da se glasa protiv. Čagorović je prekršila partijsku disciplinu i vidjećemo koje mjere će biti preduzete protiv nje”, rekao je izvor Pobjede.

Suhih je na tajnom glasanju u petak dobio podršku 36 odbornika koliko iznosi i ukupan broj mandata stranaka vladajuće koalicije. Jedan odbornik je bio uzdržan dok je jedan bio protiv.

“Vladajuća koalicija ima 36 mandata, ali toga dana zbog privatnih obaveza u sali nije bilo jednog odbornika SD-a, tako da je j edan od tri prisutna odbornika koalicije DF-SNP glasao za izbor Suhiha što su prve primijetile Demokrate Alekse Bečića. Internom istragom utvrđeno je da je u pitanju odbornica SNP-a”, Radmila Čagorović kazao je izvor Pobjede.

Čagorović je kao najstarija odbornica predsjedavala konstitutivnom sjednicom parlamenta Glavnog grada.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com