Djelovi gradova bez struje - Volim Podgoricu

Djelovi gradova bez struje

Djelovi više opština sjutra će nekoliko sati biti bez struje zbog ugradnje novih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

Na području Podgorice, nova brojila će dobiti Gornji Milješ i T. Rogami, a u Beranama Luge.

U Podgorici, zbog radova na mreži, od osam do 13 sati, bez struje će biti dio Murtovine, Zlatice, Doljana i Burum, a od osam do 14 sati Srpske, Cijevne, Ljajkovića, Mitrovića i dio Mahale.

Bez struje će, od devet do 15 sati, ostati prvi soliter u ulici Vasa Raičkovića, preko puta Mašinske škole.

U Cetinju, od devet do 14 sati, bez struje biće Gruda.

U Danilovgradu, od osam do 15 sati, bez struje ostaće Bare Šumanovića, Šobaići, Mijokusovići, Mandić, Boronjina, Kupinovo, željeznička stanica Ostrog i motel Sokolina.

U Nikšiću, od devet do 13 sati, bez struje će biti Bajovo Polje, Potrk, Duba, Zaborje, Polja Pejovića, Bukovac, Miljkovac, Rudinice, Seljane i Zakamen, a od devet do 15 sati Tospude, Rokoči, Trešnjevo, Crveni Do, Repetitor Krotinja i dio potrošača iz Brezovika sa TS 10/0,4 kV Daković.

U Herceg Novom, od osam do 12 sati, bez struje će ostati Zelenika, oko crkve Svete Trojice.

U Kotoru, od deset do 11 sati, bez struje će biti Morinj.

U Ulcinju, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće plaža Safari sa okolnim plažama i dio naselja Štoj kod nekadašnjeg Češkog kampa.

U Andrijevici, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostaće dio Seoce i dio Slatine.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje će biti Lijeska, Kisjela Voda, Kukulje, Njegnjevo, Sutivan, Orahovica, Gubavac, Bistrica, Konatari, Kanje, Mioce i Sela.

U Kolašinu, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati Izlasci, a od osam do 14 sati Svrke.

U Mojkovcu, od deset do 13 sati ,bez struje biće Gostilovina.

U Pljevljima, od osam do 15 sati, bez struje ostaće Krupice, Vaškovo, Premćani, Pandurica, Pušonjski Do, Selac, Gusino Brdo i Krće, a od devet do 11 sati Ulica Boljanićka, 4. Sandžačka, zgrada Opštine, ulica Nikole Pašića i dio ulice kralja Petra.

U Rožajama, od 12 sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti Donje Biševo i Sinanoviće Luke – izlaz prema selu, a od osam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta Seošnica, izlaz prema Halemu Nurkoviću.

U Šavniku će, od osam do 18 sati, bez struje ostati Duži, Dubrovsko, Gornje polje i Komarnica, ddok će na Žabljaku, od devet do 17 sati, bez struje biti Kovačka Dolina.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com