Home / NOVOSTI / DVA SVJEDOKA-SARADNIKA OČI U OČI NA SUĐENJU DARKU ŠARIĆU: Vuković optužio Joksovića za šverc kokaina!

DVA SVJEDOKA-SARADNIKA OČI U OČI NA SUĐENJU DARKU ŠARIĆU: Vuković optužio Joksovića za šverc kokaina!

Radan Adamović, treći svjedok-saradnik u postupku protiv optuženih za šverc 5,7 tona kokaina, izjavio je pred Specijalnim sudom u Beogradu da mu Darko Šarić nikada nije davao naređenja, novac, niti s njim razgovarao o kokainu.

Kako Kurir saznaje, Adamović je priznao da je bio član grupe u Brazilu, ali je naveo da ga nije Šarić poslao u tu državu.

– Posle saslušanja poslednjeg svjedoka-saradnika, sudsko vijeće je suočilo drugu dvojicu koji su sklopili nagodbu sa tužilaštvom, Nebojšu Joksovića i Draška Vukovića, zbog razlika u iskazima koje su dali. Vuković je Joksovića, gledajući ga u oči, podsjetio da su zajedno prodavali kokain u Švedskoj i zarađeni novac dijelili na ravne časti, ali da je organizator bio Joksović – otkriva izvor Kurira i navodi da je Vuković rekao da su trgovali i ukradenim kolima, koja je on dovozio na Joksovićev plac u Žarkovu, kao i da je Joksović ta kola, sa falsifikovanom dokumentacijom, preprodavao i da im je i taj “biznis cvjetao”.

– Joksović je posle tih Vukovićevih riječi priznao da su trgovali kolima, ali da se “baš i ne seća detalja oko trgovine kokainom”, na šta mu je Vuković odgovorio da mora da govori istinu da bi sačuvao status svjedoka-saradnika – dodaje izvor.

Inače, na suđenju koje je održano u ponedeljak sudsko vijeće je prihvatilo i predlog odbrane Darka Šarića i preslušalo razgovore između njega i Nebojše Joksovića, kao i drugih osoba, a koji navodno potvrđuju odbranu Pljevljaka da je ovom svjedoku-saradniku dao preko sedam miliona evra za kupovinu nekretnina i izgradnju kuća i stanova.

– Na sledećem suđenju, Joksović bi trebalo da odgovara na pitanja koja se tiču ovih dokaza o novčanim transakcijama, a na koja je dosad, prije izvođenja ovih dokaza, tvrdio da se ne sjeća – navodi izvor Kurira.

Check Also

OSNOVNI SUD: Irena Radović nezaknito smijenjena

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

One comment

  1. Eo narode, ovo vi je elita Crne Gore pod Milom! Nema vise sportista, profesora, naucnika, vatrogasaca.. to Nisu heroji, to nisu ugledni gradjani i elita drustva. Nego ovi rumeni narkomani, ovi propaliteti isPljevalja! Jad i bijeda. Da dobiju po 3 dozivotne malo bi bilo, bijednici i jadnici. Potrovase nam omladinu i djecu, a udba prosipa pricu po ulici da su oni heroji! Neka crknu!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *