UHAPŠEN ZBOG SILOVANJA: Tvrdi da je djevojka sve izmislila - Volim Podgoricu

UHAPŠEN ZBOG SILOVANJA: Tvrdi da je djevojka sve izmislila

Državna tužiteljka Ljubinka Madžgalj odredila je juče 72. časovno zadržavanje S. A. (36) iz Petnjice, zbog sumnji da je silovao svoju bivšu djevojku.

Beranska policija ga je uhapsila nakon prijave njegove bivše djevojke da se vidjela sa njim, da je odveo u pravcu Lima i nije dozvolio da izađe iz automobila.

Ispričala je da je udario u glavu, a potom primorao na seksualni odnos.

Muškarac je ubrzo lišen slobode.

Iz policije je saopšteno da se sumnja da je S. A. počinio krivično djelo 07.07.2018. godine oko 15,00 časova, “u jednom mjestu u blizini Berana, na način što je oštećenu, nakon što su se zajedno dovezli do te lokacije, upotrebom sile i prijetnje primorao na seksualni odnos”.

UŽAS U PETNJICI: Udario djevojku u glavu, pa je silovao

“ O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio preduzimanje mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja ovog događaja. Policijski službenici su prikupili obavještenja i izuzeli predmete radi vještačenja.

Oštećenoj je ukazana medicinska pomoć zdravstvenoj ustanovi”, saopštili su iz policije.

S.A. je, kako “Vijesti” nezvanično saznaju, u istrazi ispričao da nije počinio krivično djelo silovanje i da je djevojka sve izmislila.

Kod njega je pronađeno prisustvo alkohola u krvi.

Za silovanje je, prema krivičnom zakoniku, predviđena kazna zatvora od dvije do deset godina.

Vijesti

1 komentar

  1. Ne zna se ko je gori. Ove siledzije i pacenici te siluju zene. Ili ova nesretnica. Bivsa djevojka? Alo neka cure gledaju sa kim izlaze, za koga se udaju, sa kim flertuju. A ne , usla mu u kola, vozili se pored lima i mala mu nije dala? A sto je usla u kola, a sto prica sa silovateljom, sto ga pomamljuje? Mozda je ucjena, mozda je ona kamenjarka i ucjenjuje coeka!!! Zakon je napravljen da danas svaka ninfomanka moze da nagrdi cojeka, ako ovaj ne daje para kolko treba! Fuj

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com