Home / NOVOSTI / Hronika / ZAJEDNIČKI UBILI DIJETE? Majka i očuh zlostavljali bebu tri mjeseca

ZAJEDNIČKI UBILI DIJETE? Majka i očuh zlostavljali bebu tri mjeseca

Tokom vještačenja u predmetu za ubistvo petnaestomjesečnog djeteta utvrđeno je da je u zlostavljanju učestvovala i majka Jelena Jovović.

Iz tužilaštva je saopšteno da su Nermin Šišić i Jelena Jovović zajednički ubili dijete koje su prethodno zlostavljali u periodu između novembra 2017. godine i 4. februara 2018. godine.

To su učinili tako što su dijete u više navrata stezali u predjelu vrata i ušnih školjki i udarali ga u predjelu glave i lica, da bi u kući, 4.februara  djetetu zajednički zadali najmanje 15 udaraca pesnicama u predjelu glave, nanoseći mu teške i po život opasne tjelesne povrede. Zbog tih povreda dijete je preminulo 5.februara 2018. godine oko pet časova.

Šišić je optužen za teško ubistvo, a Jovovićeva za teško ubistvo u saizvršilaštvu. Viši državni tužilac Zoran Vučinić kazao je prilikom provjere optužnice pred vijećem Višeg suda da dokazi prikupljeni u fazi istrage potvrđuju osnovanu sumnju da su okrivljeni počinili djelo koje im se stavlja na teret. Njihovi branioci ostavili su optužnicu sudu na ocjenu, a kako su kazali, o dokazima će se izjašnjavati na glavnom pretresu.

Ni Šišić ni Jovovićeva nisu imali ništa da dodaju povodom optužnice. Viši sud je prije nekoliko dana potvrdio optužnicu protiv okrivljenih.

DAN

Check Also

POLICIJA PRONAŠLA 3,3 TONE DROGE

Od sada Vas omiljeni portal Volim Podgoricu i na android aplikaciji. Instalirajte odmah i uživajte …

One comment

  1. Jao jao jao… Dje mi zivimo. I ovo je samo jedna od tri cedomorke od pocetka godine. Majke ubijaju djecu svoju, jer je drustvo u moralnoj katastrofi. Kriza morala, kriza finansija, kriza svega i svacega! I majke izludjele, nesretnice, bludnice i spavaju sa kim stignu. Pustaju zene da im ocevi djece budu kriminalci, propaliteti, narkomani… Ne gleda se porodica, ne gleda se tradicija! I sta ocekujete narode? Horor film!!! Horor ste i dobili jadni i bijedni Crnogorci, neka vi se u kucu ovo desava svi vi koji zaokruziste DPS bandite!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *