ZAJEDNIČKI UBILI DIJETE? Majka i očuh zlostavljali bebu tri mjeseca - Volim Podgoricu

ZAJEDNIČKI UBILI DIJETE? Majka i očuh zlostavljali bebu tri mjeseca

Tokom vještačenja u predmetu za ubistvo petnaestomjesečnog djeteta utvrđeno je da je u zlostavljanju učestvovala i majka Jelena Jovović.

Iz tužilaštva je saopšteno da su Nermin Šišić i Jelena Jovović zajednički ubili dijete koje su prethodno zlostavljali u periodu između novembra 2017. godine i 4. februara 2018. godine.

To su učinili tako što su dijete u više navrata stezali u predjelu vrata i ušnih školjki i udarali ga u predjelu glave i lica, da bi u kući, 4.februara  djetetu zajednički zadali najmanje 15 udaraca pesnicama u predjelu glave, nanoseći mu teške i po život opasne tjelesne povrede. Zbog tih povreda dijete je preminulo 5.februara 2018. godine oko pet časova.

Šišić je optužen za teško ubistvo, a Jovovićeva za teško ubistvo u saizvršilaštvu. Viši državni tužilac Zoran Vučinić kazao je prilikom provjere optužnice pred vijećem Višeg suda da dokazi prikupljeni u fazi istrage potvrđuju osnovanu sumnju da su okrivljeni počinili djelo koje im se stavlja na teret. Njihovi branioci ostavili su optužnicu sudu na ocjenu, a kako su kazali, o dokazima će se izjašnjavati na glavnom pretresu.

Ni Šišić ni Jovovićeva nisu imali ništa da dodaju povodom optužnice. Viši sud je prije nekoliko dana potvrdio optužnicu protiv okrivljenih.

DAN

1 komentar

  1. Jao jao jao… Dje mi zivimo. I ovo je samo jedna od tri cedomorke od pocetka godine. Majke ubijaju djecu svoju, jer je drustvo u moralnoj katastrofi. Kriza morala, kriza finansija, kriza svega i svacega! I majke izludjele, nesretnice, bludnice i spavaju sa kim stignu. Pustaju zene da im ocevi djece budu kriminalci, propaliteti, narkomani… Ne gleda se porodica, ne gleda se tradicija! I sta ocekujete narode? Horor film!!! Horor ste i dobili jadni i bijedni Crnogorci, neka vi se u kucu ovo desava svi vi koji zaokruziste DPS bandite!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com