ANKETA: Za koga ćete navijati večeras – Engleska ili Hrvatska? - Volim Podgoricu

ANKETA: Za koga ćete navijati večeras – Engleska ili Hrvatska?

Drugi finalista Mundijala biće poznat večeras posle meča Hrvatska – Engleska.

Da je prije Svjetskog prvenstva u Rusiji neko fudbalerima Hrvatske i Engleske ponudio da stignu do polufinala i tu ispadnu, vjerovatno bi oberučke prihvatili.

Međutim, apetiti su u međuvremenu porasli i obe reprezentacije žele da večeras na stadionu „Lužnjiki“ (20.00) u Moskvi izbore plasman u finale i stave „šapu“ na „zlatnu boginju“.

Ako se gleda i vrijednost igrača i klubovi za koje igraju, Hrvatska je u blagoj prednosti. Međutim, „vatreni“ su u šest dana odigrali 240 minuta, a sigurno su ih i psihički iscrpjeli penali protiv Danske i Rusije. „Gordi albion“ je Kolumbiju izbacio na penale u osmini finala, a onda su u četvrtfinalu protiv Švedske posao završili za 90 minuta. Dok Hrvati znaju odakle prijeti najveća opasnost po njihov gol, a to je vodeći strijelac Mundijala Hari Kejn sa šest postignutih golova, Englezi ne mogu ni da naslute od kojih bi fudbalera u „kockastim“ dresovima mogao da im zatrese mrežu. „Vatreni“ su na Mundijalu u Rusiji do sada postigli devet golova, ali je mreže protivnika treslo osam različitih strijelaca, i upravo je to vjerovatno glavna snaga ekipe selektora Zlatka Dalića.

Uoči ovog polufinalnog duela odlučili smo da provjerimo kako će se u našoj zemlji navijati.

Pa, glasajte za svog favorita!

[yop_poll id=”12”]

1 komentar

  1. Englezi najgenocidniji narod Svijeta VS Krvati-jedini narod u Evropi koji je drzao maloljetnu djecu u koncentracionim logorima i istrebljivao!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com