URA Nikšić: Nadležni da daju odgovor gdje ide materijal za rekonstrukciju Doma revolucije - Volim Podgoricu

URA Nikšić: Nadležni da daju odgovor gdje ide materijal za rekonstrukciju Doma revolucije

Iz nikšićkog odbora URA reagovali su danas na obustavljanje radova na Domu revolucije u tom gradu.

Potpredsjednik odbora URA Nikšić, Goran Šućur tvrdi da je obrazloženje za zaustavljanje radova na Domu revolucije, od strane nadležnih u Opštini Nikšić samo pokušaj negiranja njihove neodgovornosti i nesposobnosti.

On iz odgovora nadležnih “da je želja građana i lokalne samouprave da što prije i sa manje novca završe rekonstrukciju Doma revolucije, kao i da autori ne žive u Nikšiću i imaju više umjetnički pristup ovome problemu” čita kvazi obrazloženje da neko u ovome poslu neodgovorno i neprofesionalno obavlja svoj posao.

“Ako je ovo stvarni razlog odstupanja od plana onda se postavlja pitanje – Gdje i kako se željezna konstrukcija sa Doma revolucije lageruje i kako su stakla sa Doma revolucije završila kao ograda na terasi lokala “Base”? Ko je odredio cijenu 70e po komadu i gdje su završila sredstva od prodaje? Da li i u ovome poslu koji je od značaja za Nikšićane neko mora da ušićcari staklo i komad željeza? Od koga treba da čujemo istinu i ko treba da je kaže?”, pita se Šućur.

Navodi da je očigledno da lokalna vlast u Nikšiću iz dana u dan potvrđuje da je personifikacija laži i prevare.

“Njihovo obrazloženje je samo još jedno obmanjivanje građana i posljednji trzaj da sakriju svoje nezakonite radnje. Znaju Nikšićani dobro koliko je njima stalo do Nikšića i šta se krije iza njihovih virtuelnih priča i realnosti koje nam nude godinama”, dodaje Šućur.

Na kraju očekuje da će nadzorni i inspekcijski organi utvrditi ko je odgovoran za ovakve malverzacije, koje idu na štetu grada i građana.

CdM

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com