SAZNAJTE: Evo KOLIKO ZAHTJEVA za legalizaciju su predali PODGORIČANI - Volim Podgoricu

SAZNAJTE: Evo KOLIKO ZAHTJEVA za legalizaciju su predali PODGORIČANI

Sekretarijat za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine je odgovorno i organizovano pristupio prijemu zahtjeva i pristupio davanju informacija strankama koje su zainteresovane za legalizaciju. Ovo potvrđuje činjenica da je od 01. do 12. jula primljeno i zavedeno 4.572 zahtjeva, a ukupno od početka legalizacije do danas – 6.200 zahtjeva. Posao ovog obima, svakako, nije mogao biti izvršen od strane jednog lica, kako se navodi u pojedinim medijima.

Dakle, Sekretarijat za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine Glavnog grada i svi zaposleni u njemu su maksimalno angažovani kako bi svi zaniteresovani građani mogli blagovremeno da predaju zahtjeve.

Obavještavamo, još jednom, zainteresovanu javnost da se zahtjevi za legalizaciju primaju na šalteru Sekretarijata za planiranje i uređenje prostora i zaštitu životne sredine na Trgu Nezavisnosti, ali i u prostorijama Sekretarijata – Ulica Vuka Karadžića broj 41, u kojem je angažovan veći broj službenika čiji je jedini zadatak prijem i zavođenje zahteva za legalizaciju.

Dio službenika Sekretarijata će tokom praznika i vikenda biti dodatno angažovano na poslovima klasifikacije i sređivanja svih primljenih zahtjeva zainteresovanih građana, dok je ponedjeljak 16. jul 2018. godine poslednji dan kada zainteresovani građani mogu podnijeti zahtjev za legalizaciju. Svi zahtjevi se mogu poslati i putem pošte.

Sve navedeno je najbolji demantij medijske hajke pojedinih sredstava informisanja, kao i određenih političkih partija,  prema zaposlenima u Sekretarijatu, koji su u najvećoj mogućoj mjeri posvećeni ovom pitanju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com