,,Kupaćemo se na svakoj našoj plaži i nećete nam nećete moći zabraniti!” - Volim Podgoricu

,,Kupaćemo se na svakoj našoj plaži i nećete nam nećete moći zabraniti!”

 

Danas je jednoj našoj sugrađanki izvjesni zakupac jedne od crnogorskih plaža pokušao onemogućiti kupanje i boravak na plaži. I ne samo njoj, već i većem broju ljudi. To je rezultat pljačkaške privatizacije do koje je dovela ova vlast, da smo postali ne samo stranci u svojoj zemlji, na svojoj očevini, već da postoje mjesta na koja nam nije dozvoljeno prići ni boraviti, kazao je Saša Mijović, nosilac liste Grupa građana Saša Mijović – “Pobjednik od riječi”.

,Namjerno nećemo reći da osuđujemo ovaj čin, jer od osude nema konkretno niko ništa, već poručujemo vlastima, nećemo vam više dozvoliti da nam rasprodajete našu zemlju, pravite od nas robove i odlučujete u naše ime đe možemo, a đe ne možemo ići i boraviti na našoj zemlji”, naglasio je Mijović.

PODGORIČANIN DEMONSTRIRAO SILU: Pokušao da OTJERA MJEŠTANE sa plaže! (VIDEO)

,,Boravićemo i kupaćemo se na svakoj našoj plaži, i vi i vaši investitori nam nećete moći zabraniti!

Ponovo se u praksi potvrđuje ono na šta ukazujemo, a to je da o građanima Crne Gore niko ne brine i da su prepušteni na milost i nemilost raznim plačkaškim kompanijama, kontroverznim biznismenima bliskim vlastima i raznim sumnjivim stranim i domaćim investitorima, kojima je je sve dozvoljeno pa i da se bahato i osiono ponašaju prema našim građanima.

Vlast nas je 30 godina rasprodajući naše resurse, dovela do toga da građani Crne Gore više ne mogu slobodno da se kreću čitavom teritorijom Crne Gore. Napravili su od nas robove, građane, drugog reda.

Ovo je jedan od razloga zbog koga smo se i organizovali i formirali kao grupa građana, da ne dozvolimo da se narod pljačka, ucjenjuje, a evo kao što vidimo i zabranjuje pravo na slobodno kretanje i boravak na teritoriji svoje države.

Na kraju poručujemo, brzo će doći dan kada ćete za ovo odgovarati pred građanima, a mi ćemo se potruditi i dati sve od sebe da zaštitimo građane i da taj dan što prije dođe.”, zaključio je Saša Mijović.

 

1 komentar

  1. hello there and thank you for your info – I have certainly picked up something new from right here. I did however expertise several technical issues using this site, as I experienced to reload the web site lots of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will very frequently affect your placement in google and could damage your quality score if advertising and marketing with Adwords. Well I am adding this RSS to my e-mail and can look out for much more of your respective exciting content. Make sure you update this again soon..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com