POSLE TEZGE ZASPALA ZA VOLANOM? ,,Tačno je da mi je majka preminula. Ne mogu ništa više da vam kažem” - Volim Podgoricu

POSLE TEZGE ZASPALA ZA VOLANOM? ,,Tačno je da mi je majka preminula. Ne mogu ništa više da vam kažem”

 

Pjevačica Rosita Trajanović (48), majka manekenke i nekadašnje učesnice rijalitija “Farma” Sare Trajanović, preminula je preksinoć u Urgentnom centru, nekoliko sati nakon teške saobraćajne nesreće koja se u nedjelju dogodila na putu Mladenovac – Mali Požarevac

Stravična nesreća desila se kada se automobili “pežo”, za čijim je volanom bila pjevačica, direktno sudario s “audijem”.

– Do strahovitog udarca je došlo kada je jedan od automobila prešao u suprotnu traku. Pretpostavlja se da je “pežo” koji je vozila Trajanovićka iznenada prešao u drugi smjer jer je ona, kako se sumnja, možda zaspala za volanom i izgubila kontrolu. Međutim, šta je tačno dovelo do tragedije, utvrdiće istraga, koja je u toku – kaže  izvor Kurira.

Sara na ljekovima

Sara Trajanović, Rositina ćerka, juče je bila skrhana zbog smrti majke, a za Kurir je kratko potvrdila tužnu vijest.

– Tačno je da mi je majka preminula. Ne mogu ništa više da vam kažem – rekla uplakana Sara, dok je njena baka Tatjana Trajanović ispričala da je vest o Rositinoj smrti prva saznala upravo Sara.

– U nedjelju uveče su zvali Saru i javili joj telefonom strašnu vijest. U trenutku je preblijedila. Dali su joj ljekove za smirenje. Otišla je kod ujaka da se dogovore o sahrani. Biće na Bežanijskom groblju, ali ne znam u koje vrijeme – priča potresena žena.

Ona dodaje da je iz uništenog automobila njene majka Sara uzela mikrofon, zbog čega pretpostavlja da je Rosita radila veče prije nesreće.

– Mnogo sam voljela Rositu, koja mi je bila bivša snaja. Ona više od 20 godina vozi i bila je odličan vozač. Ne znam šta se desilo, ali ako je tačno da je zaspala za volanom, to je sigurno zbog umora. Sara je uzela neke stvari iz njenih kola, videla sam da je donela mikrofon. Možda je Rosita radila veče prije nesreće – kaže za Kurir Tatjana.

 

Bila je dobra majka

Pevačicina bivša svekrva ističe da je volela Rositu.

 

– Iako mi nije više snaja, jer se od mog sina razvela kada je Sara imala godinu i po dana, bila je dobra majka mojoj unuci. Viđale smo se i dobro smo se slagale. Poslednji put sam je videla dan pre saobraćajne nesreće. Bile smo u Pionirskom parku. Šalile se i smejale. Mnogo sam je volela i baš mi je teško.

Podsetimo, saobraćajka u kojoj je Rosita Trajanović stradala desila se u nedelju oko 11 sati kod Vlaškog Polja. Od siline udarca njen “pežo” bio je potpuno smrskan, a vatrogasci su morali da seku vozilo kako bi je izvukli. Žena je bila prikleštena i obe noge su joj bile povređene, a iz kola su se čuli jezivi i bolni krici nesrećne žene.

 

Estrada u suzama oplakuje koleginicu
Rosita je bila borac i požrtvovana majka

Vanesa Šokčić, pjevačica i Rositina bliska prijateljica, rekla je za Kurir da je u šoku.

– Cijelu noć nisam spavala. Očekivala sam da će mi se ona javiti i reći da je bolje. Pokušala sam da kontaktiram s njom preko Fejsbuka, ali vidjela sam da ona nije bila na mreži. Tek pred zoru sam zaspala, ali su nas dočekale loše vijesti. Mnogo mi je teško, nas dvije smo počele u isto vrijeme da se bavimo muzikom i bile smo veoma bliske – rekla je Šokčićeva.

I pjevačica Sanja Maletić šokirana je iznenadnom smrću koleginice i prijateljice Rosite Trajanović.

– Mnogo mi je žao. Rosita i ja smo zajedno počele karijeru devedesetih. Bila je divna žena. Požrtvovana, borac za svoju decu. Sad sam se čula s nekim kolegama i svima nam je žao što je ovako tragično izgubila život. Porodici izjavljujem saučešće – rekla je Maletićeva za Kurir

 

Sara bila na “Farmi”
Uspješna manekenka

Manekenka Sara Trajanović (27) iz Beograda postala je poznata 2013, nakon učešća u rijalitiju “Farma 5”. U svom rodnom gradu Sara je bila prva pratilja na izboru za mis Beograda, zatim je ušla u top 10 na izboru za mis Srbije i mis fotogeničnosti, a na izboru za mis interkontinental ušla je u top 15. Nakon osvajanja titule mis fotogeničnosti, nastavila je da se bavi modelingom u Poljskoj, a bila je i članica agencije “Kristal”.
Na “Farmi” se najprije istakla time što je zavela Ivana Marinkovića, bivšeg muža pjevačice Goce Tržan, a potom se okrenula pevaču Andriji Markoviću Akiju.

Imala zakazane nastupe
Planirala da pjeva cijelo ljeto

Rosita Trajanović pevačku karijeru počela je početkom devedesetih godina i od tada je nastupala po klubovima, kafanama i privatnim proslavama. Bila je omiljena među kolegama, koji za nju imaju samo riječi hvale.

– Mnogo je radila, imala je zakazane nastupe tokom leta, zbog toga je u junu bila na odmoru u Grčkoj da bi u julu i avgustu mogla da radi. Napunila je baterije i krenula punom parom u nove radne pobede, ali nažalost, sudbina ih je prekinula – rekao je jedan prijatelj.

(kurir.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com