KOLINDA SE OGLASILA: ,,Majica se osušila i eto me. Bila sam toliko srećna i tužna…” - Volim Podgoricu

KOLINDA SE OGLASILA: ,,Majica se osušila i eto me. Bila sam toliko srećna i tužna…”

Iako je prvobitno poručila da ne želi da skreće pažnju sa uspjeha fudbalske reprezentaicije, predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović se ipak pojavila na dočeku fudbalera u Zagrebu.

PUTINE, PUTINE… FRANCUSKI FUDBALERI SKANDIRAJU U TRANSU PREDSJEDNIKU RUSIJE: A onda je u svlačionicu ušla Kolinda i nastao je potpuni HAOS (VIDEO)

Kolinda je u Rusiji zdušno navijala za hrvatsku reprezentaciju, upadala u svlačionice, skakala pred ruskim kolegama, a posle finala u kom je Hrvatska izgubila od Francuske, izljubila je i njihove i hrvatske igrače.

DOK KRIMINAL CVJETA, ONA GLUMI POMAHNITALU TINEJDŽERKU! Hrvati bijesni na Kolindu zbog ponašanja na Mundijalu: Da je mogla, dohvatila bi i Putina! (FOTO)

“Majica se osušila i eto me. Bila sam toliko srećna i tužna juče. Pokazali smo koliko smo ponizni u pobjedi, ali i dostojanstveni ako ne pobjeđujemo. Ipak, reakcije iz svijeta kažu da smo mi pobjednici”, rekla je hrvatska predsjednica.

Dnevnik.hr

1 komentar

  1. E narode vidis li sad da je nakon raspada Juge doslo Kolonijalno doba! Zar ne vidite da nam se zapadnjaci sprdaju. Samim time sto biraju ovakve spodobe i kreature za lidere toboze neovisnih drzava. Vidite Premijerku Srbije, Vidite ovu Kolindicu… Sta je ovo jado moj. Da su trazili nedostojnije i gluplje ljude po Balkanu ne bi nasli bolje dvorske lude od ovih nasih!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com