U subotu veliki koncert Bobana Rajovića - Volim Podgoricu

U subotu veliki koncert Bobana Rajovića

Povodom Dana opštine Berane, u subotu 21. jula u glavnoj ulici, sa početkom u 21 sata, održaće se veliki koncert popularnog pjevača Bobana Rajovića, najavili su organizatori.

Kao predgrupa nastupiće lokalni sastav Aki i Extreme band.

Organizatori koncerta su Opština Berane i Turistička organizacija iz ovog grada.

Ovo je prvi u nizu muzičkih hepeninga na otvorenom koji će biti organizovan u Beranama u narednom periodu.

Za ljubitelje drugačijeg zvuka 28. i 29. jula na aerodromu od 20h  održaće se peti festival iz vedra neba Thunder fest na kojem će  nastupiti velike zvijezde regionalne i svjetske hip hop i elektro scene  kao što su Who See, THCF, Thomas Gold…

Za 1. avgust Opština i Turistička organizacija prirediće za Berance i goste koncert u glavnoj ulici pjevača Aca Pejovića koji će početi u 21h, dok će 10. avgusta na Jasikovcu, u amfitetru spomen kompleksa, nastupiti grupa Legende od 20h.

Svi ovi događaji se odrzavaju u sklopu Beranskog kulturnog ljeta koje pored  koncerata popularnih izvođača čine i pozorišne predstave, izložbe, književne večeri.

Program  Berankog kulturnog ljeta, kako naglasavaju organizatori, je raznovrstan i pripremljen je za različite starosne uzraste i kulturne afinitete, a sve sa ciljem da građanima i gostima ljeto u Beranama bude sadržajnije i ljepše.

Vijesti

1 komentar

  1. I am frequently to blogging and i also genuinely appreciate your content regularly. The content has really peaks my interest. I will bookmark your website and maintain checking for brand spanking new info.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com