STRAVIČNA TRAGEDIJA U BEČIĆIMA: Da li je ćerka lokalnog moćnika i vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu bila za volanom smrti? - Volim Podgoricu

STRAVIČNA TRAGEDIJA U BEČIĆIMA: Da li je ćerka lokalnog moćnika i vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu bila za volanom smrti?

Miloš Vukomanović (25) iz Zvečana poginuo je na licu mjesta u utorak uveče u saobraćajnoj nesreći u Bečićima dok je njegova vjerenica Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva teško povrijeđena i nalazi se na odjeljenju intenzivne njege u risanskoj bolnici, gdje su nam potvrdili da je još u životnoj opasnosti. Na njih je naletio automobil budvanskih registracija, a policija je odmah uhapsila vozača automobila E. A. (23).

Dok je crnogorska policija navela samo inicijale uhapšene osobe, u komentarima na društvenim mrežama pojavljuje se ime djevojke koja je navodno bila za volanom automobila.

U pitanju je, kako se navodi u komentarima crnogorskih čitalaca, Budvanka E. A, ćerka bivšeg policajca i vlasnika poznatog hotela na Svetom Stefanu.

 

Kako se može pročitati u komentarima na vijest da je mladić iz Srbije poginuo dok je prelazio bulevar u Bečićima, E. A. je vozila brzinom od 120 km/h kada je naletjela na mladi par i tom prilikom ih pokosila.

Snežana i Miloš su se vraćali sa posla iz hotela “Iberostar” kući, kada se dogodila strašna saobraćajna nesreća.

Stanje povređene devojke je i dalje kritično Foto: Facebook/Milos Vukomanovic

Na pitanje da li je istina da je E. A. u utorak uveče učestvovala u teškoj saobraćajnoj nesreći, na recepciji hotela odgovorili su potvrdno.

Zatim su  rekli da su “majka i otac E. A. u teškom psihičkom stanju i da cijelog dana ne izlaze iz apartmana, ali da ne mogu ništa više da nam kažu”.

Istakli su da “ne bi bilo dobro da sada sa njima razgovaramo o ovoj temi”.

Par koji je navodno E. A. udarila automobilom se vraćao pješke s posla i dok je mladić preminuo na licu mjesta, njegova vjerenica Snežana je prevezena u risansku bolnicu. Njeno stanje je i dalje kritično.

– Snežana Rudinac je u bolnicu stigla sa teškim povredama. Ima povredu glave, grudnog koša, potkoljenice i natkoljenice desne noge. Nalazi se na intenzivnom odjeljenju i dalje je u situaciji opasnoj po život – rekao je za Telegraf.rs doktor Knežević.

Snežana i Miloš bili su u vezi četiri godine, vjerili su se u septembru 2017. i trebalo je uskoro da prave i svadbu, ali su njihovi snovi zauvek ugašeni.

Miloš i Snežana su bili vereni i trebalo je uskoro da se venčaju Foto: Facebook/Milos Vukomanovic

Oni su prije nekoliko mjeseci otišli u Crnu Goru gdje su radili kao sezonci u Bečićima.

Ko god da je bio za volanom automobila, suština je da su tri mlada života zauvijek uništena. Jedan život je ugašen, za drugi i dalje traje borba, dok će treći najbolje godine provesti u zatvoru.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com