NESTALA DJEVOJKA: Svetlana Peković (27) posljednji put viđena u srijedu veče - Volim Podgoricu

NESTALA DJEVOJKA: Svetlana Peković (27) posljednji put viđena u srijedu veče

Tivatska policija od sinoć traga za Svetlanom Peković (27) iz Kolašina, čiji je nestanak oko 21 sat u srijedu prijavila njena porodica.

Djevojka je bila sezonski zaposlena u supermarketu “Voli” u Radanovićima, a privremeno je boravila u smještajnom objektu te kompanije za njene radnike u Sutvari u Grblju.

Prema nezvaničnim informacijama, Svetlana je posljednji put viđena u srijedu veče u Tivtu, u Kalimanju blizu hotela “Helada”, nakon čega joj se gubi svaki trag. Signal njenog mobilnog telefona navodno je bio lociran na širem području obližnje Župe koju su sinoć oko ponoći intenzivno pretraživali policija i vatrogasci, ali ništa nije otkriveno. Mobilni telefon Peković je u međuvremenu ugašen, a policija i njena porodica čiji su članovi u međuvremenu došli u Tivat, intenzivno tragaju za nestalom djevojkom.

Istraga koja je u međuvremenu započela ide u nekoliko pravaca kako bi se utvrdio pravi razlog njenog iznenadnog nestanka i time potraga za djevojkom iz Kolašina uputila u pravom smjeru.

Svako ko ima bilo kakve informacije može javiti na brojeve telefona 068 026 216, 069 903 075, 069 716 076 i 068 826 684.

Vijesti/Volim Podgoricu

3 komentara

  1. There couple of fascinating points at some point in this posting but I don’t determine if these people center to heart. There is some validity but Let me take hold opinion until I check into it further. Great write-up , thanks and then we want more! Combined with FeedBurner in addition

  2. There couple of interesting points over time here but I don’t determine if them all center to heart. You can find some validity but Let me take hold opinion until I investigate it further. Very good post , thanks and now we want a lot more! Put into FeedBurner also

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com