RODITELJI ODMAH KRENULI ZA PODGORICU: Dječak hitno operisan u Kliničkom centru - Volim Podgoricu

RODITELJI ODMAH KRENULI ZA PODGORICU: Dječak hitno operisan u Kliničkom centru

Nišlija Vojin Pejković (75) poginuo je jjuče oko 8 sati u saobraćajnoj nesreći kod Kolašina u Crnoj Gori dok je dovozio unuka J.S.(14) i njegovog druga A.R.(14) sa ljetovanja u Tivtu.

Nesreća se dogodila na putu Podgorica-Kolašin kod Crkvina, a o kakvoj je saobraćajnoj nesreći reč govori činjenica da su dečaci ispali iz auta prilikom sudara s kamionom.

Dječak A.R. ima teške povrede i on je operisan u Kliničkom centru u Podgorici, ali je i dalje životno ugrožen.

Vojinov unuk J.S. je lakše povrijeđen, ali je i on hospitalizovan.

Njegovi roditelji su se još juče ujutrozaputili u Podgoricu u čim im je javljeno za saobraćajnu nesreću.

Do nereće je došlo kada su se se sudarili kamion podgoričkih oznaka kojim je upravljao Mladen Ajković i „fiat punto“ niških registarskih oznaka za čijim volanom je bio Pejković.

Pejković je nekada u Nišu bio na mjestu Zavoda za urbanizam.

Njegov mlađi brat Zvonimir Pejković kaže da je porodica uspjela da se na kratko čuje sa dječakom J.S. čiji je deda na mjestu ostao mrtav nakon nesreće.

“Bratanica, Vojinova ćerka i njegov zet krenuli su za Podgoricu. Dijete je reklo je da se ničeg ne sjeća, da samo zna da nisu bili u autu kada je policija došla, već su ležali na travi nekoliko metara dalje od auta. Rekli su nam da su se direktno sudarili sa teretnim vozilom. Brat je često vozio na relaciji Tivat-Niš, tamo je provodio ljetnje dane, nikad nije imao udes, nikad prekršajne kazne. Otkako je u penziji, više vremena je provodio na moru. Krenuo je da vrati dječake kući”, ispričao je Zvonimir.

Ajković, koji je bio za volanom kamiona je nakon saobraćajne nesrće priveden i on će biti saslušan pred nadležnim tužiocem.

Uzroci nesreće se ispituju.

 

Kurir.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com