Djukanović uručio Červenjakovu medalju za zasluge - Volim Podgoricu

Djukanović uručio Červenjakovu medalju za zasluge

Predsjednik Crne Gore Milo Djukanović primio je danas u oproštajnu posjetu ambasadora Bugarske Mladena Červenjakova i uručio mu medalju za zasluge, visoko državno priznanje za doprinos unapređenju odnosa dvije države, saopšteno je iz Službe za informisanje Predsjednika Crne Gore.

U saopštenju se navodi da je Đukanović zahvalio Červenjakovu na predanom, profesionalnom i prijateljskom angažmanu tokom obavljanja diplomatske funkcije u Crnoj Gori.

“Dobri odnosi Crne Gore i Bugarske značajno su osnaženi u proteklom periodu”, kazao je Đukanović kroz dinamičan i kvalitetan politički dijalog na svim nivoima.

U saopštenju se dodaje da je oproštajna posjeta Červenjakova, bila prilika i za zahvalnost Bugarskoj na podršci u evropskim i evroatlantskim stremljenjima Crne Gore i prepoznavanju važnosti integracije Zapadnog Balkana za njegovu stabilnost i napredak.

“Ambasador Bugarske zahvalio je na priznanju koje mu je uručeno i iskazao zadovoljstvo prilikom da svoj diplomatski mandat obavlja u Crnoj Gori. Posebno se osvrnuo na značaj razvoja ekonomskih veza između dvije države i infrastrukturno povezivanje. Tokom razgovora razmijenjena su mišljenja o aktuelnim reginalnim prilika u kontekstu evropske perspektive”, zaključuje se u saopštenju.

2 komentara

  1. Very nice info and straight to the point. I dont know if this is really the best place to ask but do you folks have any thoughts on where to hire some professional writers? Thanks dallas landscaping

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com