EMINA ADROVIĆ PREBAČENA U ZATVOR: Na pješačkom u Bečićima pokosila Miloša i njegovu vjerenicu, mladić od siline udarca na mjestu ostao mrtav - Volim Podgoricu

EMINA ADROVIĆ PREBAČENA U ZATVOR: Na pješačkom u Bečićima pokosila Miloša i njegovu vjerenicu, mladić od siline udarca na mjestu ostao mrtav

Emini Adrović (30) iz Budve, ćerki vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu, određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je u Bečićima izazvala tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo Miloš Vukomanović (25) iz Žitkovca kod Zvečana, dok je njegova vjerenica Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva teško povrijeđena.

(FOTO) TUGA DO NEBA: Porodica Miloša koji je poginuo u Bečićima živi u GOLEMOJ BIJEDI, a on je želio da ih izvuče

JEZIVI PRIZORI SA MJESTA NESREĆE U BEČIĆIMA: Miloš i Snežana su se vjerili i došli da rade, a onda se u sekundi sve preokrenulo (FOTO)

– Emina je ćerka bivšeg policajca koji je sagradio luksuzni hotel-dvorac na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Ona je završila slikarstvo u Firenci, a tokom ljeta je pomagala ocu u vođenju hotela u kojem ima svoj studio i drži školu crtanja. Na svom Fejsbuk profilu navela je i da je menadžer hotela – kaže izvor blizak istrazi.

Istražni sudija Osnovnog suda u Kotoru je na predog tužilaštva Emini Adrović odredio pritvor do 30 dana. Ona je saslušana u prisustvu advokata, a potom i prebačena u istražni zatvor u Spužu.

Foto: Facebook/Emina Adrovic

Nezvanično se šuška da je ćerka biznismena vozila brzinom od 120 km/h kada je, kako se sumnja, naletjela na mladi par. Vjerenici su navodno pokušavali da pređu ulicu na pješačkom prelazu, koji više nije u funkciji, kada je na njih iz pravca Budve, sumnja se, naletjela Emina.

Snežana i Miloš su se tada, prenose mediji, vraćali sa posla iz hotela u Bečićima. Bili su u uniformama kompanije i kada se dogodila stravična saobraćajna nesreća.

Miloš je sahranjen na lokalnom groblju u Žerovnici kod Zvečana, nakon što je njegovo tijelo dopremljeno iz Crne Gore. Prebačeno je u kuću u kojoj je živio sa bratom i roditeljima.

Miloš i Snežana/ Foto: Facebook/Milos Vukomanovic

U vezi sa prebacivanjem njegovog tijela bilo je velikih komplikacija, jer su vlastodršci Kosova pravili problem zbog toga što je riječ o “državljaninu Srbije”. Tek po intervenciji srpskih vlasti, Miloševo tijelo dopremljeno je kod njegovih roditelja. Od njega su se juče oprostili roditelji, brat i mnogobrojni rođaci i prijatelji.

Miloševa vjerenica Snežana je u kritičnom stanju. Ona je smještena u bolnici u Risnu i na intenzivnoj je njezi.

– Pacijentkinja ima povrede mozga, nagnječenje grudnog koša, kao i prelom natkoljenice i potkoljenice. Za sada nije moguća nijedna operacija zbog njenog stanja. Najveći problem stvara nagnječenje grudnog koša. Na kiseoniku je i ne može da komunicira – izjavio je neurohirurg iz te bolnice.

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com