(FOTO) TUGA DO NEBA: Porodica Miloša koji je poginuo u Bečićima živi u GOLEMOJ BIJEDI, a on je želio da ih izvuče - Volim Podgoricu

(FOTO) TUGA DO NEBA: Porodica Miloša koji je poginuo u Bečićima živi u GOLEMOJ BIJEDI, a on je želio da ih izvuče

Stara i trošna kuća, dvije prostorije prepune vlage, kupatilo bez bojlera, kuhinja bez šporeta, oronule stepenice koje služe za kupanje…

Tako izgleda kuća porodice Vukomanović u kojoj žive otac, majka i brat pokojnog Miloša koji je stradao u stravičnoj nesreći u Bečićima u kojoj je teško povrijeđena i njegova trudna vjerenica Snežana.

STRAVIČNA TRAGEDIJA U BEČIĆIMA: Da li je ćerka lokalnog moćnika i vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu bila za volanom smrti?

FOTO: ČITALAC KURIRA
Kako za Kurir kaže izvor blizak ovoj porodici, ni na jednom konkursu za dodjelu stanova nadležni nisu prepoznali njihovu muku.
FOTO: ČITALAC KURIRA

– Jako sam potresena svime što se dogodilo. Evo u kakvim uslovima oni žive. Opština Zvečan je dosad izdavala stanove na korišćenje porodicama koje su u daleko boljoj situaciji od njih, imaju dobra primanja, državni posao. Vukomanovići su se prijavljivali na svaki konkurs ali nikada ništa nisu dobili… – kaže za Kurir prijateljica porodice Vukomanović koja je željela da ostane anonimna.

FOTO: ČITALAC KURIRA

– Oni nemaju ni kuhinju ni kupatilo, sobe u kojima borave prepune su vlage, kupaju se na stepeništu ispred kuće pored kojeg je stara sudopera i gdje jedino ima tople vode, polivaju se vanglicom – prepričava muke Vukomanovića naša sagovornica.

FOTO: ČITALAC KURIRA

Ona dodaje da je u ovom trenutku otvoren konkurs za dodjelu stanova u opštini Zvečan.

FOTO: ČITALAC KURIRA

– Trenutno je otvoren konkurs za stanove na stranici Opštine Zvečan. Mislim da bi bilo fer da se, ako već nije dosad, posle ove strašne tragedije koja ih je zadesila njima dodijeli neki stan i omogući im se da konačno počnu da žive onako kako čovjek zaslužuje u 21. vijeku – apeluje naša sagovornica.

FOTO: ČITALAC KURIRA

Miloš Vukomanović (25) iz Zvečana poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se u noći između utorka i srede dogodila u Bečićima kod Budve, dok je njegova vjerenica Snežana Rudinac (24) iz Kraljeva teško povrijeđena i ljekari se bore za njen život. Njih dvoje su se vjerili i dosli u Bečiće u potrazi za boljim životom.

Na pjesačkom prelazu, dok su se vraćali sa posla, u radnim uniformama, 45 minuta poslije  pokosila ih je Emina Adrović (30), ćerka vlasnika luksuznog hotela na Svetom Stefanu. Prema nezvaničnim podacima, ona je vozila 120/h. 

JEZIVI PRIZORI SA MJESTA NESREĆE U BEČIĆIMA: Miloš i Snežana su se vjerili i došli da rade, a onda se u sekundi sve preokrenulo (FOTO)

1 / 10 FOTO: ČITALAC KURIRA

 

(VOLIMPODGORICU.ME/Kurir.rs/Foto: Privatna arhiva)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com