Ljetnje pomračenje Mjeseca i Sunca donosi promjene, šta donosi vašem znaku! - Volim Podgoricu

Ljetnje pomračenje Mjeseca i Sunca donosi promjene, šta donosi vašem znaku!

Prvo ljetnje pomračenje Sunca daće još veću dubinu svim našim osjećanjima i potrebi da se emotivno vežemo. Srce je snažno i hrabro, spremno da se bori za sve što voli. Ništa nam nije teško kad se radi o ljubavi, deci, porodici i svemu onome što nam daje osećaj sigurnosti.

Rak, Škorpija i Ribe sigurni su u ljubavi, a na svojim duhovnim putovanjima dobijaju važne uvide.

Jarac, Bik i Djevica osjećaju previranja u sebi, pa uporište traže u poslu i stvaranju materijalne sigurnosti.

Blizanci, Vaga i Vodolija izvlače na površinu svu svoju romantičnost i maštovitost kako bi učvrstili ljubavne veze i poslovne uspjehe.

Ovan, Lav i Strijelac sigurnost traže u intimi svog doma, privremeno im je potreban mir.

Pun Mjesec u Vodoliji, 27. jula, dolazi u svom tamnom izdanju, uz pomračenje Mjeseca. Donosi pojačanu svjesnost, a naši bližnji su ogledala u kojima vidimo sebe onako kako se već dugo nismo vidjeli. Želimo da mijenjamo sve što ne valja i popravimo sve što možemo, prvenstveno u odnosima sa drugima.

Vodolija, Vaga i Blizanci nemirni su i osjetljivi. Mogli bi se razočarati u neko prijateljstvo, ali to će ih podstaći da se vrlo originalno dokažu na društvenoj sceni.

Ovan, Lav i Strijelac najspremniji su da oproste i probude šarm i romantičnost kako bi osvojili ljubav i povjerenje.

Jarac, Devica i Bik mogu napokon završiti poslove koje su previše odugovlačili. Inovativni su u organizaciji poslova i godi im osjećaj kontrole.

Ribe, Rak i Škorpija intuitivno znaju da samo treba da se prepustimo toku života. Snaga njihovih osjećaja pokrenuće pozitivne promjene.

Drugo ljetnje pomračenje Sunca dolazi sa mladim Mjesecom u Lavu, 11. avgusta. Energija ljubavi i samosvijesti usmerava se unutra pa možemo ojačati ljubav prema sebi.

Lav, Vodolija, Škorpija i Bik vrlo su kreativni, zaigrani i osjetljivi. Iz te unutrašnje osjetljivosti mogu ostvariti još dublju povezanost s onima koje vole.

Ovan i Vaga romantičnim će potezima osnažiti svoju ljubavnu vezu, a Strijelac i Blizanci zablistaće idejama koje će otvoriti zanimljive poslovne mogućnosti.

Rak i Ribe mogu unovčiti svoju maštovitost, a Djevica i Jarac spontani su u pokazivanju osjećanja, spremni na neki veliki korak u vezi.

sensa.hr/Volim Podgoricu

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com