Težak udes na putu Podgorica – Nikšić (FOTO) - Volim Podgoricu

Težak udes na putu Podgorica – Nikšić (FOTO)

Nevres Mešić (61), državljanin Bosne i Hercegovine (BiH), iz Živinica teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se jutros oko sedam časova doogodila na magistralnom putu Nikšić-Podgorica, u mjestu Brlja jutros oko sedam časova.

U nezgodi je učestvovalo troje vozila.

Mešiću je amputirana lijeva ruka u predjelu podlaktice i nakon ukazane pomoći u Opštoj bolnici u Nikšiću prevezen je u Klinički centar Crne Gore (KCCG) u Podgorici.

Mešić, koji je bio sam u vozilu (VW Touran, K 93-0-144), kretao se iz pravca Sarajevskog puta ka Podgorici i iz, za sada, nepoznatih razloga prešao u suprotnu kolovoznu traku i sudario se sa kamionom (registarske oznake ŠA AN 683) kojim je upravljao Ratko Šćepanović (53) iz Šavnika.

Od siline udarca Mešićev automobil se odbio i udario u kombi “Iveco” (registarske oznake NK BG 023) za čijim volanom je bio Luka Ćiraković (33) iz Nikšića.

Šćepanović i Ćirakovic su prošli bez povreda, a uviđaj su obavili službenici nikšićkog Centra bezbjednosti uz prisustvo osnovnog državnog tužioca i vještaka saobraćajne struke.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com