Neurohirurg iz Beča PISAO Đukanoviću: Evo šta je PORUČIO crnogorskom predsjedniku! - Volim Podgoricu

Neurohirurg iz Beča PISAO Đukanoviću: Evo šta je PORUČIO crnogorskom predsjedniku!

Neurohirurg iz Beča Gedeon Pernecki, koji je svoj odmor ovog ljeta proveo u Crnoj Gori, zahvalio se predsjedniku Milu Đukanoviću i crnogorskim službama, jer su mu pomogle da brzo i efikasno riješi sudski postupak, budući da je doživio saobraćajnu nezgodu u Baru.

Pernecki se obratio Đukanovićevom kabinetu, ističući da je imao veliku potrebu da zahvalnost iskažo na najvišoj adresi u Crnoj Gori.

“Za vrijeme odmora, koji sam u Crnoj Gori provodio sa porodicom i prijateljima, doživio sam saobraćajnu nezgodu, u kojoj nije bilo povrijeđenih. Zahvaljujem se službama Centru bezbjednosti Bar, Jedinici za hitnu medicinsku pomoć i Odjeljenju Suda za prekršaje u Baru na pravovremenoj i profesionalnoj reakciji, koje su učinile da boravak u Crnoj Gori zadrži u dobrom sjećanju. Cjelokupan tok događaja s tim u vezi nas je naveo da još jednom iskažemo našu zahvalnost i odamo priznanje za perfektnu organizaciju i brzo i efikasno okončanje sudskog postupka u vezi sa nezgodom. Kako policija tako i hitna pomoć su bili brzo na mjestu nezgode i brzo su reagovali. Sutkinja je takođe bila brzo na licu mjesta i već sljedećeg dana, u nedjelju je zakazala i suvereno održala ročište u Baru. Svim učesnicima, a posebno sutkinji, želimo da izrazimo naše poštovanje i zahvalnost. Sutkinja je spasila naš odmor. Vaša zemlja nije samo lijepa i krase je gostoljubivi ljudi, već ima i divnu sutkinju u Baru”, naveo je u svojoj zahvalnici Pernecki.

CdM

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com