LUKAS OTKAČIO ZEČICU: Evo sa kim šeta po Crnoj Gori - Volim Podgoricu

LUKAS OTKAČIO ZEČICU: Evo sa kim šeta po Crnoj Gori

Aca Lukas ponovo je slobodan čovek jer je nedavno raskinuo petomesečnu vezu sa Plejbojevom zečicom Božanom Vujinović.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, njih dvoje su u poslednje vreme imali nesuglasica, zbog čega je pevač rešio da je za oboje najbolje da svako nastavi svojim putem. Prema riječima našeg izvora, iako su bili u turbulentnoj vezi, Lukas i Božana su ostali u odličnom odnosu.

Ispunjavao joj hirove

– Aca je prezauzet. Nema vremena ni za sebe, a kamoli za žene. On cijelo ljeto nastupa po zemlji i inostranstvu i bukvalno ne zna kada je dan, a kada je noć. Non-stop je na putu, i umoran, pa samim tim u potpunosti nije mogao da se posveti Božani, koja traži maksimalnu pažnju. Iako joj je ispunjavao sve želje, pa i hirove, njihov odnos u poslednje vreme nije funkcionisao kako treba. Lukas je temperamentan i nema živaca ništa da toleriše niti da se pravda, pa je odlučio da je za oboje najbolje da ne budu zajedno – priča naš izvor blizak pevaču.

On kaže da Vuksanović, otkako je raskinuo vezu, slobodno vrijeme uglavnom provodi sa djecom i unukom koju mu je podarila najstarija ćerka Miljana.

– Lukas je posvećen djeci. Pored posla, to ga najviše ispunjava. Sa svima je u odličnom odnosu, ali ipak najviše se raznježi kada je sa najmlađom Viktorijom, i kad ode kod unuke. Obožava sa njom da se mazi, pa čim se vrati u Beograd, prvo ode kod ćerke i zeta da vidi bebu. Jeste da ga žene salijeću na svakom koraku, da mu šalju poruke i nude mu se na nastupima, ali njega ništa od toga ne zanima. Totalno je promijenio svoj život – završava naš izvor.

 

Potvrda

Aca je potvrdio naša saznanja.
– Nemam djevojku, ali to je samo moja stvar. Ne želim da pričam o svom ljubavnom životu. Kad god nešto kažem, odmah bude neki skandal. Moj život, moja stvar. Sa kim se viđam ili se ne viđam, ne zanima moje fanove. Njih zanima samo to da se ludo provedu na mom nastupu, i to od mene uvijek i dobiju. Eto, pošto vas zanima da li imam nekog, nemam, i gotova priča – rekao je Lukas za Kurir.

 

Spojila ih ćerka

SA SONJOM U CRNOJ GORI

Aca Lukas trenutno je u Crnoj Gori, gdje ima nastupe, a boravak je iskoristio i da se vidi sa bivšom ženom Sonjom. Oni su bili sa ćerkom Viktorijom na ručku u jednom restoranu. Iako su zvanično razvedeni, folker i njegova bivša žena su zbog djeteta uspjeli da izglade odnos.

Kurir

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com