PODGORICA: Kradu ratkapne noću u Bloku pet - Volim Podgoricu

PODGORICA: Kradu ratkapne noću u Bloku pet

Ratkapne sa nekoliko automobila ukradene su u noći između nedjelje i ponedjeljka u podgoričkom naselju Blok pet.

“Vijesti” su kontaktirali stanari solitera iz Ulice vijenac kosovskih junaka, čija su vozila bila parkirana na velikom parkingu, u blizini Doma zdravlja i Osnovne škole “Štampar Makarije”, na kojem su oštećena vozila.

Stanari navode da ih je u ponedjeljak ujutru, na parkingu, zatekla neprijatna scena, na više parkiranih automobila falila je po jedna ratkapna.

Iako je ovaj parking u Bloku pet osvijetljen, to nije spriječilo lopove da odnesu djelove automobila. S obzirom da se radi o djelovima čija vrijednost nije visoka, cijena ratkapni se kreće oko dvadesetak eura, građani policiju nisu kontaktirali.

Na krađe sitnih djelova sa automobila stanari Bloka pet su se i ranije žalili, ali su ostali stari problemi.

Ističu da su sada zabrinuti u kakvom će stanju naći svoje automobile narednih dana, kao i gdje bi ih u gradu mogli parkirati i biti sigurni da djelovi sa njih neće biti otuđeni.

Krađa djelova automobila, najčešće brisača, akumulatora, farova, razlog je zbog kojeg se u posljednje vrijeme sve više građana iz različitih djelova glavnog grada žali.

U nekoliko navrata građani su se žalili da ne mogu ništa preduzeti kako bi zaštiti svoju imovinu čija vrijednost ne prelazi 150 eura. Među njima su bili i stanari zgrade u Ulici 4. jula koji su zbog učestalih krađa imovine, u i ispred zgrade, koji su, u otvorenom pismu pozvali nadležne institucije da uvedu red i zaštite imovinu građana.

Vijesti

2 komentara

  1. I simply wanted to construct a brief note to be able to appreciate you for all of the nice secrets you are sharing at this website. My time-consuming internet search has finally been rewarded with reputable concept to share with my visitors. I ‘d point out that most of us website visitors actually are undeniably endowed to dwell in a fantastic network with very many special people with very beneficial secrets. I feel rather grateful to have used your webpage and look forward to so many more fabulous moments reading here. Thank you once more for all the details.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com