UHAPŠEN MLADIĆ: Došao kod supruge pa je tukao telefonom i pesnicama? - Volim Podgoricu

UHAPŠEN MLADIĆ: Došao kod supruge pa je tukao telefonom i pesnicama?

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su juče nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv bezbjednosno interesantnog lica krivičnu prijavu zbog postojanja osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

Naime, službenici OB Cetinje su, 23.07.2018. godine, u koordinaciji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu podnijeli krivičnu prijavu protiv V.M. (27) zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici. On je, kako se sumnja, 17.07.2018. godine oko 02,00 časova, došao u stan koji koristi njegova nevjenčana supruga i oduzeo joj mobilni telefon koji je pregledao da bi posle toga počeo da vrijeđa oštećenu i zadaje joj udarce moblinim telefonom i zatvorenim šakama u predjelu lica. On se nakon toga udaljio u nepoznatom pravcu.

Službenici OB Cetinje inače prethodnih dana kontrolisali 20 bezbjednosno interesantnih lica od čega je osam lica prekršajno sankcionisano po ZOBS-u.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com