SDF l Kalkbrenner izašao kao apsolutni pobjednik upravo održanih festivala Tomorrowland i Lollapalooza - Volim Podgoricu

SDF l Kalkbrenner izašao kao apsolutni pobjednik upravo održanih festivala Tomorrowland i Lollapalooza

Njemačka DJ zvijezda Paul Kalkbrenner nastupima na festivalima Tomorrowland u Belgiji i Lollapalooza u Francuskoj objasnio je zašto nosi titulu apsolutnog lidera današnje svjetske elektronske scene.

Rame uz rame sa muzičkim ikonama poput Carl Coxa i Fatboy Slima, Paul je raznovrsnim setom raspamtio publiku na jednom od najvećih svjetskih muzičkih događaja koji je ove godine okupio više od 200.000 fanova iz svih krajeva svijeta.

Pored vanvremenskih klasika, poput multiplatinastog “Sky & Sand”, Kalkbrenner je u svoj repertoar uvrstio i trake sa nedavno objavljenog osmog studijskog albuma “Parts of Life”, a sudeći po reakcijama posjetilaca, i ovim izdanjem postavlja nove standarde u muzičkoj industriji.

Live from Tomorrowland

Gepostet von Paul Kalkbrenner am Sonntag, 22. Juli 2018

Ono po čemu je slavni producent uvijek korak ispred drugih je prijateljska konekcija sa publikom koja ruši mit o elektronskoj muzici kao pravcu u kom isključivo uživaju mladi. Snimci sa Tomorrowlanda koje je na društvenim mrežama postavio harizmatični muzičar potvrđuju da njegovi setovi ne priznaju generacijski jaz i da tjeraju na neprestani ples i mlađe i starije. 

Live from Tomorrowland

Gepostet von Paul Kalkbrenner am Sonntag, 22. Juli 2018

Kalkbrenner je sjajnu energiju prenio i na festival Lollopalooza u Parizu gdje je takođe bio jedan od hedlajnera. Setom, sličnim onom na Tomorrowlandu, Paul je bukvalno digao prašinu – euforična publika đuskala je u pjeskovitom vrtlogu koji je rezultat jakog ritma i vibracija emitovanih sa Perry stejdža. 

Lollapalooza, Paris

Merci Paris #partsoflife #lollapalooza #paris

Gepostet von Paul Kalkbrenner am Dienstag, 24. Juli 2018

Sljedeća stanica su mu je rodna Njemačka, Portugalija, Rumunija, Hrvatska, a sami kraj ljeta rezervisao je za crnogorski Sea Dance festival koji će se od 30. avgusta do 01. septembar održati na plaži Buljarica, a na kom će publika premijerno uživati u njegovim ostvarenjima. Ulaznice za ovogodišnje jubilarno peto izdanje festivala su u prodaji po cijeni od 24.99 eura, a u opticaju je i akcija 4+1 u okviru koje za letiri kupljene ulaznice, peta stiže gratis. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com