U PETAK KRAJ PLANETE ZEMLJE? “Sunce će se zatamniti, Mjesec će se pretvoriti u krv…” - Volim Podgoricu

U PETAK KRAJ PLANETE ZEMLJE? “Sunce će se zatamniti, Mjesec će se pretvoriti u krv…”

Sudeći prema tvrdnjama veoma aktivnog Jutjub propovjednika Pola Biglija “tamno-crvena sijenka Mjeseca je možda znak drugo dolaska”, ili već tako nekako… Kako navodi britanski Ekspres, Bigli je nedavno izjavio:

“Znate, bog mi se nedavno obratio i rekao da moram da obratim pažnju na ‘krvavi Mjesec’. Rekao mi je da bi trebalo da otkrijem šta se tu, zapravo, dešava i ja sam otkrio da će to biti najduži ‘krvavi Mjesec’ u poslednjih 100 godina. Takođe sam otkrio da se to događa i nad Jerusalima, što je potpuno nevjerovatno.”

On se potom poziva i na Bibliju, navodeći da je još drevni izraelski prorok Joil pisao o tome da će se “Sunce zatamniti, Mjesec će se pretvoriti u krv prije velikog dana kada će godspod doći.”

Ovaj Jutjub propovjednik je izgleda prilično uveren u to da će se nešto veliko i vrlo apokaliptično dogoditi u petak, što bi moglo da moglo prilično da iznervira sve one koji imaju planove za vikend, konstatuje Indipendent.

Ovo međutim nije prvi put da se krvavi Mesec dovodi u vezu sa “sudnjim danom” i propašću sveta.

Intenzivnije “teoretisanje” na ovu temu počelo je 2013. godine kada su dvojica sveštenika Džon Hagi i Mark Blic izneli svoju teoriju po kojoj će nekoliko uzastopnih pomračenje Mjeseca pokrenuti Armagedon.

Naravno da, kao ni vijekovima unazad, tokom pomračenje koja su se desila poslednjih godina i decenije, do toga nikada nije došlo.

Zato nema nikakvih razloga da se otkazuju planirane aktivnosti za vikend. Šta više, oni koji budu u mogućnosti da posmatraju pomračenje, biće u prilici da posvjedoče najdužem pomračenju mjeseca u ovom vijeku koje će trajati jedan sat i 43 minuta.

Ono će svoj vrhunac dostići u 20 sati i 22 minuta po griničkom, odnosno sat kasnije po srednjeevropskom, vremenu, i biće vidljivo sa područja Južne i Istočne Evrope, zatim Afrike, Srednjeg Istoka, Indije i Australije.

1 komentar

  1. Jutub propovjednik? Lele dje smo dogurali… Ko slusa ove polupane zapadne propovjednike, grdno ce da nastrada! Oni ne znaju razliku izmedju Austrije i Australije, ne znaju da nadju Evorpu na mapi svijeta. To je mentalno ostecen narod, bez morala i slobode! Porobljeni su od svojih grijehova i zabluda, porobljeni su pohlepom i zlom!!! Nikad sa njima, zid da se napravi prema trulom zapadu!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com