NE PROPUSTITE NORTH FEST: Nastupiće Tap 011, Bolero, Smak Tribute, Akademia… - Volim Podgoricu

NE PROPUSTITE NORTH FEST: Nastupiće Tap 011, Bolero, Smak Tribute, Akademia…

Drugi kolašinski North Fest održaće se 27. i 28. jula od 19.00 do 2.00. Nastupiće Akademia, Parampaščad, Bubnjevi, Sila nečista, Najda i Smak Tribute (prve večeri), kao i Rudolf, KI, Bolero i Tap 011 (druge večeri). Cijena ulaznica je sedam eura – za jednodnevnu i deset eura – za dvodnevnu.

Kako je organizator festivala Duško Gošnjić istakao, kamp će ove godine biti besplatan, organizovan je prevoz iz Podgorice i nikako ne treba propustiti izvođače koji će nastupiti ovogodišnjem Northu.

„Tap 011 nije nastupao u Crnoj Gori gotovo dvije decenije, dok Bolero baš na našem festivalu najavljuje povratnički album. Za Smak Tribute i Silu nečistu je ovo prvi nastup u Crnoj Gori“, rekao je Gošnjić.

On je takođe istakao sjajnu saradnju sa makedonskim bendom KI, koji je pobijedio na Gitarijadi u Zaječaru 2017. Oni su prošle godine, oduševljeni kolašinskom publikom, najavili dolazak i na ovogodišnji festival.

Peko Minić, pjevač i gitarista kolašinskog Rudolfa, rekao je da njegov bend uvijek podržava svaku inicijativu koja uključuje dobru muziku, te da će se uvijek odazvati na poziv da učestvuju u svim manifestacijama ovog tipa.

„Odlično je što North daje prostora crnogorskim autorskim bendovima i izvođačima i nadam se da će to nastaviti i narednih godina. Pozivam ljude da dođu jer nastupaju dobri bendovi“, rekao je Minić.

Ovo je druga godina održavanja North Festa u Kolašinu, prošle godine su svirali Riblja čorba, Peko i Nenad (sada Rudolf), KI, Duško Vujović iz Krivog tornja i G.A.D.

Sve potrebne informacije o festivalu možete naći na Fejsuk stranici North fest ili na Instagram profilu festivala.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com