MJESEČNI HOROSKOP: Raspored planeta pomiriće velike ljubavi - Volim Podgoricu

MJESEČNI HOROSKOP: Raspored planeta pomiriće velike ljubavi

Pogledajte šta vam zveijzde predviđaju za tekući mjesec.

Avgust – centralni ljetnji mjesec, pripremio je za nas mnogobrojne zgode i ugodne momente….alI i one druge kojih bi se trebalo pripaziti. Mjesec pod vladavinom vatrenog Lava – iako nas vrijeme ovog ljeta i nije baš nešto poslužilo, nadamo se da će tokom njega biti više toplih i sunčanih, a manje kišnih dana…

DETLJAN MJESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST

Ulazimo u avgust sa Suncem u znaku Lava u aplikacionom aspektu sa Jupiterom iz Škorpije i separacionom aspektu sa retrogradnim Marsom iz Vodolije i Uranom iz znaka Bika. Očigledno je da je pred nama još jedan, energetski vrlo jak, ali nestabilan mjesec. Mjesec sastavljen od novih početaka i mjesec privođenja kraju onoga što je ispunilo svoju svrhu. Sudeći po aspektima, ti počeci neće biti baš lagani, ali obzirom na količinu energije koju ćemo uložiti u njih, svakako je da će nam se isplatiti, možda već tokom avgusta, a vjerovatnije – u mjesecima do kraja godine.

Zajedno sa Suncem, u znaku Lava se nalazi i retrogradni Merkur. Venera je u tranzitu kroz j, retrogradni Saturn zajedno sa retrogradnim Plutonom u znaku Jarca, retrogradni Neptun u Ribama. Sa toliko retrogradnih planeta – jasno vam je zašto sam rekla da ćemo neke situacije privoditi kraju. Takođe, sada imamo mogućnosti i da ispravimo neke pogreške iz prošlosti…

Prva planeta koja mijenja znak je Venera koja prelazi 7-og avgusta u svoje sjedište i znak Vage koja vlada partnerstvima. Njena uloga će, dok bude u tranzitu kroz ovaj znak, što znači tokom celog avgusta – biti da unese harmoniju, da pomiri posvađano, da poboljša međuljudske odnose i da ulepša naš život. Istog dana i tranzitni Uran iz znaka Bika kreće retrogradnim hodom – pošto je Venera Uranov dispozitor, to njegovo „vraćanje unazad“ ticaće se prvenstveno emotivnih i poslovnih odnosa.

11-og avgusta imamo mlad Mesec i delimično pomračenje Sunca u znaku Lava – poslednja eklipsa u ovoj godini – peta po redu – sa kojom se ciklus „okidača“ za nove životne faze završava. U trenutku eklipse – konjukcija Sunca i Meseca sa retrogradnim Merkurom dodatno naglašava da se bliži kraj svemu onome što je odslužilo svrhu u našem životu.

13-og avgusta Mars u retrogradnom kretanju vraća se iz znaka Vodolije u znak Jarca, mesto svoje egzaltacije i najjačeg uticaja. Ovo dešavanje bismo mogli doživeti kao „gomilanje snage“ za završni udarac koji će se dogoditi od Marsovog direktnog kretanja. 19-og avgusta planeta Merkur kreće direktnim hodom u znaku Lava. Period lošije komunikacije, kojekakvih zgoda i nezgoda koja ova planeta u retrogradnom kretanju donosi, zvanično je završen. No, završeno je i vrijeme u kojem ste mogli da ispravite neke propuste, zato se nadam da ste ga iskoristili na pravi način…

23-eg avgusta Sunce prelazi u znak Djevice. Djevicama želimo srećne rođendane, a ovaj datum označava i da smo ušli u poslednjih trideset dana leta….jesen će nekima već početi da miriše u vazduhu….26-og avgusta imamo pun Mesec u znaku Riba, a dan kasnije – Mars kreće direktnim hodom, završavajući svoj retrogradni ciklus koji je trajao dva mjeseca.

Dakle – avgust – i pored dosta retrogradnih planeta, i pored dosta turbulentnih aspekata, i pored pomračenja – ipak bih se usudila da kažem da ćemo nekako lakše proći kroz njega, pregurati ga neuporedivo jednostavnije nego njegovog prethodnika, mjesec jul. Nadam se da će vam život biti stabilniji i mirniji, da ćete više uživati i više se osunčati…a manje pokisnuti…Srećno!

Detaljan horoskop pročitajte OVDJE

www.mojastrolog.rs

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com